רופא במחלקת יולדות?
כי חברתי טוענת שהם פשוט העיפו אותה. למי להאמין?
רופא במחלקת יולדות?
כי חברתי טוענת שהם פשוט העיפו אותה. למי להאמין?
אמרו לה שבבית הרבה יותר בטוח.... וזה כנראה הפך אצלה להעיפו אותיתרימי טלפון למחלקת יולדות. ענתה לי אחות במחלקה ודבריה היו כפי שכתבתי בנ"ל.
אולי חברה שלך ביקשה להשתחרר?
ובדרך אגב, נראה לי שחוקית אסור להם לשחרר פחות מ48 שעות. הם מקבלים כסף ל48 שעות על כל יולדת....
אמרו לה שבבית הרבה יותר בטוח.... וזה כנראה הפך אצלה להעיפו אותי
אגב הכסף, הבנתי שהם מקבלים על 3 יממות בדרך כלל. מי יודע?
אכן בית ההחלמה נסגר כבית החלמה, וישנם דיבורים להפוך אותו למחלקת יולדות בסגנון של 'ביקור חולים'.בית החלמה טלזסטון סגור!
לא הייתי מעיזה להתקרב ליישוב טלזסטון (במחילה מכבודם...)
יש שם כבר 20 חוליםאכן בית ההחלמה נסגר כבית החלמה, וישנם דיבורים להפוך אותו למחלקת יולדות בסגנון של 'ביקור חולים'.
ובמחילה מכבודכם קצת נסחפתם לגבי היישוב, זה אכן נכון שהמצב שם לא פשוט, אבל זה עדיין לא הופך את כל היישוב למעבדה להפצת הנגיף, תהיו בטוחים שבמידה ואכן העניין של המחלקת יולדות יבשיל זה ייעשה בצורה הכי בטוחה למניעת הידבקות...
אגב אם אתם נוסעים בכביש מס' 1, תזהרו לא להסתכל על בתי היישוב שלא תוקרנו חלילה מהנגיף...
אכן בית ההחלמה נסגר כבית החלמה, וישנם דיבורים להפוך אותו למחלקת יולדות בסגנון של 'ביקור חולים'.
ובמחילה מכבודכם קצת נסחפתם לגבי היישוב, זה אכן נכון שהמצב שם לא פשוט, אבל זה עדיין לא הופך את כל היישוב למעבדה להפצת הנגיף, תהיו בטוחים שבמידה ואכן העניין של המחלקת יולדות יבשיל זה ייעשה בצורה הכי בטוחה למניעת הידבקות...
אגב אם אתם נוסעים בכביש מס' 1, תזהרו לא להסתכל על בתי היישוב שלא תוקרנו חלילה מהנגיף...
נו אז מה, זה הופך את כל היישוב למכון להפצת הנגיף, נכון אני שמח שאני לא גר שם, ושמח שאף אחד מחבריי וממשפחתי לא גר שם, אבל עדיין מכאן ועד לכתוב "לא הייתי מעיזה להתקרב" זה נקרא היסחפות ופחד בלתי מוסבר, כי הוא ללא כל היגיון.יש שם כבר 20 חולים
חדרי לידה ומחלקת יולדות זוהי המחלקה הכי בריאה בבית החולים, ומאוד קלה להעברה, היינו ערך לידות בית וכדו'.ובמצב רגיש כמו של יולדת לא מכניסים אותה למקום שמוגדר כלא פשוט גם אם הוא עדיין לא מעבדה.....
לא מאמינה שאכן במצב הנוכחי זה מה שיעשו.
ובדרך אגב, זה לא כ"כ פשוט להעביר ככה מחלקת יולדות וחדרי לידה למקום שלא הוכשר לכך מראש.
חדר לידה הוא לא מקום שאפשר לשנע אותו כ"כ בקלות. כך שלא כ"כ מהר ישנעו את חדרי הלידה למקום אחר...
וגם מחלקת יולדות אינה מחלקת נופש שבנויה רק להחלמה. היא בנויה להשגחה רפואית. יולדת צריכה פיקוח רפואי כמו כל חולה אחר וזו הסיבה שמחלקת יולדות היא חלק ממחלקות בית חולים.
להעביר את המחלקה למקום שאינו בית חולים מלכתחילה זה כרוך בהמון סיכון. לא מאמינה שכ"כ מהר זה יקרה....
בלי שעות ביקור?דווקא העובדה שאין מבקרים במעיני הישועה מעודדת מאד!
הייתי שם כשהיתה את בהלת החצבת וגם אז אסרו ביקורי ילדים וזה היה פשוט מעולה!!!!
בית החלמה טלזסטון סגור וכל היולדות שהיו שם בבידודמדברים על אפשרות להעביר לבית החלמה טלזסטון מחלקת יולדות במקום הדסה/שע"צ, ולפנות את המחלקה לטובת חולי קורונה
נכוןבית החלמה טלזסטון סגור
לא נכון, מידיעה אישית וקרובהוכל היולדות שהיו שם בבידוד
בדיוק בגלל זה סביר בעיני לשחרר מוקדם. צעד אחראי ומתבקש.תודה לכל המעדכנים/ות, היא לחוצה גם שהיא או בעלה יצטרכו להיות בבידוד בגלל רופאים שמסתובבים בכל המחלקות
לא נכון.יש שם כבר 20 חולים
חדרי לידה ומחלקת יולדות זוהי המחלקה הכי בריאה בבית החולים, ומאוד קלה להעברה, היינו ערך לידות בית וכדו'.
זה סתם ויכוח נראה לי מטופש, אגב אסייג במקצת כי המקורות שלי בעניין התבררו כלא מוכרחים...חדרי לידה מחייבים קירבה לח. ניתוח ויש מקרי חירום יותר קריטיים מטיפול נמרץ, בתדירות לא כ"כ נמוכה.
לא כ"כ פשוט להזיז אותה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: