בשערי צדק לא מכניסים יותר מתנדבים לא בגלל גיל, בגלל כמות המתנדבים הקיימת המספיקה (לדעתם לפחות).זהו, שכרגע לא נותנים, וחשבתי שאוכל להיכנס דרך אחד מארגוני החסד.
בשערי צדק לא מכניסים יותר מתנדבים לא בגלל גיל, בגלל כמות המתנדבים הקיימת המספיקה (לדעתם לפחות).זהו, שכרגע לא נותנים, וחשבתי שאוכל להיכנס דרך אחד מארגוני החסד.
יש מתנדבים בקורונה שערי צדק, וכבר שיתפו על כך נראה לי גם בפורום. אכן חבל שלא מכניסים הרבה יותר...לא בדיוק, הם לא מקבלים מתנדבים חדשים בגלל הקורונה (וזה די אבסורדי...) חוץ מזה שעדיין לא ראיתי עדיין מתנדב אחד מארגוני החסד שמגיע למחלקת קורונה (שממוקמת כ40 מטר ממני) שזה מוזר קצת לדעתי.
תשובה ממי?רציתי לשאול: למה לא מכניסים בני משפחה לחולים סיעודיים למחלקת קורונה?
מחכה לתשובה בהקדם האפשרי
זה כדאי לשאול רופא, אבל צריך רק לזכור שמתנדבים במחלקה עם מיגון קורונה מלא כמו הרופאים והצוות.אני מעוניינת להתנדב במחלקת קורונה, אך הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים שכבר מתנדבים בנוגע לכמה שאלות:
א- האם אין סכנה של הדבקות במוטציות אפילו למחלימים?? (החלמתי לפני כחודש וחצי).
ב- האם אין הדבר יכול לסכן את משפחתי המורחבת, שיש בתוכה מבוגרים בסיכון שלא קיבלו חיסון עדיין?
אציין כי אני עצמי לא חוששת אך מאחר ומשפחתי וחלק מהצוות בעבודה שלי בסיכון ומבוגר, הם מאיימים עלי שאם אתנדב במחלקת קורונה לא יכניסו אותי לביתם ולעבודתי...
אשמח לתשובות!!
יש שם מתנדבים מטעם עזר מציון.בי"ח הרצוג בירושלים
תודה רבה!זה כדאי לשאול רופא, אבל צריך רק לזכור שמתנדבים במחלקה עם מיגון קורונה מלא כמו הרופאים והצוות.
זה אני יודעת רק רציתי להבין למה לא נותנים להיכנס לבני משפחה מה הסיבה שלהם?יש שם מתנדבים מטעם עזר מציון.
לא יודעת מה לגבי בני משפחה.
זה אני לא יודעת.זה אני יודעת רק רציתי להבין למה לא נותנים להיכנס לבני משפחה מה הסיבה שלהם?
בהדסה עין כרם מכניסים(בבתי חולים אחרים מכניסים בני משפחה שלא החלימו או חוסנו?)
זה עניין של אסרטיביות שלכם מול בית החולים- מנסיון...רציתי לשאול: למה לא מכניסים בני משפחה לחולים סיעודיים למחלקת קורונה?
מחכה לתשובה בהקדם האפשרי
גם אצלי המצב הוא כזה....אני מעוניינת להתנדב במחלקת קורונה, אך הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים שכבר מתנדבים בנוגע לכמה שאלות:
א- האם אין סכנה של הדבקות במוטציות אפילו למחלימים?? (החלמתי לפני כחודש וחצי).
ב- האם אין הדבר יכול לסכן את משפחתי המורחבת, שיש בתוכה מבוגרים בסיכון שלא קיבלו חיסון עדיין?
אציין כי אני עצמי לא חוששת אך מאחר ומשפחתי וחלק מהצוות בעבודה שלי בסיכון ומבוגר, הם מאיימים עלי שאם אתנדב במחלקת קורונה לא יכניסו אותי לביתם ולעבודתי...
אשמח לתשובות!!
בעיקרון, ב"הערכות קורונה" שעברתי, אמרו שמי שיש לו קרוב משפחה בקורנה, מצפים ממנו שלא יגיע, אבל מי שכן מגיע, לא יעיפו אותו.זה אני לא יודעת.
אבל אם בני המשפחה מחלימים, אולי יכולים לעשות את זה דרך עזר מציון...
(בבתי חולים אחרים מכניסים בני משפחה שלא החלימו או חוסנו?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: