יש.על מורים חרדים עוד שמעתי
אבל על טסטרים? ממש לא....
יש.על מורים חרדים עוד שמעתי
אבל על טסטרים? ממש לא....
עיר?
מודיעין, (טסטר 1)עיר?
שלום
שילמתי אגרת טסט לפני חודש וחצי, המורה אומרת שלא יכולה להזמין טסט כי אני "כלואה" במערכת
לא עשיתי כלום
למעשה אני מחכה חודש וחצי לאפשרות שהמורה תוכל להזמין לי טסט, ואחר כך תתחיל ההמתנה לטסט...
המורה אומרת שזו שערורייה של משרד הרישוי ואין לה שום דרך לעזור, פשוט לחכות לשחרור...
ידוע למשהו אם יש מה לעשות בעניין?
אני מכירה משהי עם אותה בעיה,
והיא פשוט ממתינה....
יש פתרון?
מקווה שאני איש בשורה!!!לא הבנתי מה הכוונה לא יכולה להזמין טסט. כלואים לא מדבר על כאלו שהזמינו להם טסט ופשוט לא מקבלים תאריך?
זה המצב שאני נמצא בו כעת. הוגשה בקשה ב31/8 ועדיין לא נקבע לי תאריך.
מצרף צילום ממערכת ברוש.
צפה בקובץ המצורף 976812
סתם גונבים אותך
צודקת לגמרי (מנסיון לצערי)זה אמנם הרבה כסף, אבל אני חוששת שלהיכשל בטסט יעלה יותר...
''סתם גונבים'' נכון.סתם גונבים אותך
האם אין יותר זול מזה?160 ש''ח זה המינימום.
אני לא מצליח להיכנס למערכת כי היא דורשת אימות SMS שאין לימקווה שאני איש בשורה!!!
לאחר שהגשתי תלונה לאגף הרשוי לפני יותר מחודש ולא קיבלתי שום תגובה, הגשתי תלונה לאגף מבקר המדינה על אגף הרישוי והנה נס! תוך יומיים אני מקבל טלפון מאגף הרישוי (הייתי בטוח שאין שם טלפונים...) מאדם אמיתי ולא רובוט שמבשר לי שהכליאה שלי עומדת להיגמר ב13/10, כלו' בעוד שלושה ימים. וגם נתן לי הוראות מדוייקות מה לעשות בנוגע לענייני.
אז דבר ראשון שאתם (הכלואים) יכולים לעשות זה להכנס למערכת ברוש לתלמידים ולבדוק את הטווח תאריכי שיבוץ (כמו בתמונה) ולדעת שזה התאריך בו אתם אמורים להשתחרר בעז''ה ואם אתם עדיין תקועים בכל נושא שקשור לכל משרד ממשלתי פשוט תכתבו תלונה לאגף מבקר המדינה.
בינתיים זה הגוף הכי יעיל במדינה מכל המשרדים שניסיתי. (פעם שנייה שהם פותרים לי בעייה תוך יומיים).
והכי חשוב תתפללו!
בהצלחה.
לבקש מחבר או למצוא פתרון דומה.אני לא מצליח להיכנס למערכת כי היא דורשת אימות SMS שאין לי
מה אפשר לעשות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: