דרוש מידע מחכים לטסט ?" כלואים" במשרד הרשוי?

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
שלום
שילמתי אגרת טסט לפני חודש וחצי, המורה אומרת שלא יכולה להזמין טסט כי אני "כלואה" במערכת
לא עשיתי כלום:(
למעשה אני מחכה חודש וחצי לאפשרות שהמורה תוכל להזמין לי טסט, ואחר כך תתחיל ההמתנה לטסט...
המורה אומרת שזו שערורייה של משרד הרישוי ואין לה שום דרך לעזור, פשוט לחכות לשחרור...
ידוע למשהו אם יש מה לעשות בעניין?
אני מכירה משהי עם אותה בעיה,
והיא פשוט ממתינה....
יש פתרון?
לא הבנתי מה הכוונה לא יכולה להזמין טסט. כלואים לא מדבר על כאלו שהזמינו להם טסט ופשוט לא מקבלים תאריך?
זה המצב שאני נמצא בו כעת. הוגשה בקשה ב31/8 ועדיין לא נקבע לי תאריך.:mad::mad::mad::mad::mad:
מצרף צילום ממערכת ברוש.
צפה בקובץ המצורף 976812
מקווה שאני איש בשורה!!!
לאחר שהגשתי תלונה לאגף הרשוי לפני יותר מחודש ולא קיבלתי שום תגובה, הגשתי תלונה לאגף מבקר המדינה על אגף הרישוי והנה נס! תוך יומיים אני מקבל טלפון מאגף הרישוי (הייתי בטוח שאין שם טלפונים...) מאדם אמיתי ולא רובוט שמבשר לי שהכליאה שלי עומדת להיגמר ב13/10, כלו' בעוד שלושה ימים. וגם נתן לי הוראות מדוייקות מה לעשות בנוגע לענייני.
אז דבר ראשון שאתם (הכלואים) יכולים לעשות זה להכנס למערכת ברוש לתלמידים ולבדוק את הטווח תאריכי שיבוץ (כמו בתמונה) ולדעת שזה התאריך בו אתם אמורים להשתחרר בעז''ה ואם אתם עדיין תקועים בכל נושא שקשור לכל משרד ממשלתי פשוט תכתבו תלונה לאגף מבקר המדינה.
בינתיים זה הגוף הכי יעיל במדינה מכל המשרדים שניסיתי. (פעם שנייה שהם פותרים לי בעייה תוך יומיים).
והכי חשוב תתפללו!
בהצלחה.

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
בעיית הטסטים של האברכים: הח"כ מנסה לעזור
משבר הטסטים בקרב בחורי הישיבות ואברכי הכוללים: לאחר תקופה ממושכת, במהלכה נתקעו הרבה אזרחים חרדים בדחיית מועד המבחן המעשי במסגרת תהליך הוצאת רישיון נהיגה, ח"כ מקלב העלה את הנושא לשרת התחבורה, שמצידה הבטיחה: "פנינו לזכיינים לגבי התורים המתמשכים והתרענו בהם, אם זה יימשך נפקיע מהם את הזכות במכרז - הפגיעה בלתי נסבלת" (כל רגע)

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
זה כבר לא מצחיק...
ביחד איתי בבית ספר יש עוד שבעה תלמידים לפחות חילונים למהדרין שכלואים. מה הקשר חרדים???
יש בעייה - צריך לטפל!

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
סתם גונבים אותך
''סתם גונבים'' נכון.
אבל לא רק אותי אלא את כל התלמידים במודיעין (לא מכיר מקום אחר כיום)
160 ש''ח זה המינימום.
כמובן שמי שהתחיל לפני שנה המחירים שונים.

ייצ'ק

משתמש מקצוען
דרך אגב ללא קשר לאשכול
מיום ראשון חובה להציג תו ירוק או בדיקה שלילית בטסטים

משולם לוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מקווה שאני איש בשורה!!!
לאחר שהגשתי תלונה לאגף הרשוי לפני יותר מחודש ולא קיבלתי שום תגובה, הגשתי תלונה לאגף מבקר המדינה על אגף הרישוי והנה נס! תוך יומיים אני מקבל טלפון מאגף הרישוי (הייתי בטוח שאין שם טלפונים...) מאדם אמיתי ולא רובוט שמבשר לי שהכליאה שלי עומדת להיגמר ב13/10, כלו' בעוד שלושה ימים. וגם נתן לי הוראות מדוייקות מה לעשות בנוגע לענייני.
אז דבר ראשון שאתם (הכלואים) יכולים לעשות זה להכנס למערכת ברוש לתלמידים ולבדוק את הטווח תאריכי שיבוץ (כמו בתמונה) ולדעת שזה התאריך בו אתם אמורים להשתחרר בעז''ה ואם אתם עדיין תקועים בכל נושא שקשור לכל משרד ממשלתי פשוט תכתבו תלונה לאגף מבקר המדינה.
בינתיים זה הגוף הכי יעיל במדינה מכל המשרדים שניסיתי. (פעם שנייה שהם פותרים לי בעייה תוך יומיים).
והכי חשוב תתפללו!
בהצלחה.
אני לא מצליח להיכנס למערכת כי היא דורשת אימות SMS שאין לי
מה אפשר לעשות ?

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני לא מצליח להיכנס למערכת כי היא דורשת אימות SMS שאין לי
מה אפשר לעשות ?
לבקש מחבר או למצוא פתרון דומה.
נראה לי שעלה כאן כמה פעמים פתרון פשוט לעניין. תעשה חיפוש.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה