דרוש מידע מחכים לטסט ?" כלואים" במשרד הרשוי?

tamaranoy

משתמש חדש
שלום
שילמתי אגרת טסט לפני חודש וחצי, המורה אומרת שלא יכולה להזמין טסט כי אני "כלואה" במערכת
לא עשיתי כלום:(
למעשה אני מחכה חודש וחצי לאפשרות שהמורה תוכל להזמין לי טסט, ואחר כך תתחיל ההמתנה לטסט...
המורה אומרת שזו שערורייה של משרד הרישוי ואין לה שום דרך לעזור, פשוט לחכות לשחרור...
ידוע למשהו אם יש מה לעשות בעניין?

נערך לאחרונה ב:

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
שילמתי אגרת טסט לפני חודש וחצי, המורה אומרת שלא יכולה להזמין טסט כי אני "כלואה" במערכת
לא עשיתי כלום:(
לא הבנתי מה הכוונה לא יכולה להזמין טסט. כלואים לא מדבר על כאלו שהזמינו להם טסט ופשוט לא מקבלים תאריך?
זה המצב שאני נמצא בו כעת. הוגשה בקשה ב31/8 ועדיין לא נקבע לי תאריך.:mad::mad::mad::mad::mad:
מצרף צילום ממערכת ברוש.
1633679295921.png

A052

משתמש סופר מקצוען
זו בעיה ידועה, היה על זה אייטם בתכנית "יהיה בסדר" בגלץ, ושם טענו שזה יסתדר בחודש הקודם.
אולי תפנו אליהם.
ok#glz.co.il

מלכה שיינברגר

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
ממליצה לכם לעשות שיעורים בזמן הזה אפי' שזה עוד מעט כסף ואפי' שאתן מרגישות בטוחות על הכביש,
ההפסקה בין השיעורים לטסט היא הרסנית וממש לא מספיק חצי שיעור לפני הטסט אחרי חודש המתנה...

מפתחת תכנה :)

משתמש צעיר
חד משמעי
גם אני כלואה בזה:(
זה לא הגיוני שאין חבר כנסת אחד שמטפל בזה (אולי לכולם שם יש רשיון כך שזה לא באמת מענין אותם)

ייצ'ק

משתמש מקצוען
בצפת יש תחרות מורי נהיגה ומורים אחרים הורידו את המחירים ל120 לשיעור

דרך אגב: הגיע הזמן שיהיו יותר חרדים מורי נהיגה וגם טסטרים...

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יקר מאוד!
אתה חייב לעבור משהו-אחד מבין 3 הבאים:

1. מורה

2. איזור

3. טסט

ואני ממליצה על מספר 3.
את 1. עשיתי כבר כמה פעמים ועם כל מעבר עלה המחיר (לא רק אצל אותו מורה, אלא בגלל הזמן שעבר).
2. עשיתי פעם אחת, מירושלים למודיעין ואין לתאר את ההבדל לטובה.
3. אינשאללה. רק מתפלל...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה