מידע שימושי מחיר צלם לחתונה

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לי היה צלם מטורף, איכותי מאד והייתי סופר מרוצה.
הוא לקח לי 5,000 ל:צלם+ מסריט+ צלמת+ סיור.
והוא יחסית זול(לא יודעת למה הוא לוקח ככה, הוא כבר שנים בתחום והתמונות שלו מאד איכותיות)
זה היה לפני שנתיים. תגידי אם את רוצה פרטים
אשמח מאוד לפרטים.

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
והוא יחסית זול(לא יודעת למה הוא לוקח ככה, הוא כבר שנים בתחום והתמונות שלו מאד איכותיות)
זה זול מאד
אני לקחתי צלם+ מסריט+ מסריטה
ויצא לי בערך 13,000 ש"ח
וזה לא נחשב יקר

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
זה זול מאד
אני לקחתי צלם+ מסריט+ מסריטה
ויצא לי בערך 13,000 ש"ח
וזה לא נחשב יקר
אני יודעת שזה זול, ובאמת היינו בשוק בהתחלה כי הכרנו אותו כבר שנים- הוא היה צלם בכל האירועים שלנו, והיינו בטוחים שהוא יקר-ובצדק. אבל יש לו איכות באמת מטורפת. בתור צלמת היה לי מאד חשוב איכות טובה- ולא התאכזבתי .
אשמח מאוד לפרטים.
קוראים לו דוד אדרי 0525253468
תתעקשי עליו. גם החתן שלו וגם הבן שלו בעסק, הם גם טובים(הבן שלו היה צלם שלי באירוסין והיה בסדר גמור...) אבל לא כמוהו. תגידי לו שאת רוצה רק אותו.
כמה ימים לפני החתונה שלי הוא היתקשר אלי שהוא שולח את הבן שלו, התעקשתי ואמרתי לו שאני רוצה רק אותו, אחרת הייתי לוקחת מישהו אחר- וזה עזר. אם זה קורה לכם, תתעקשו.
בהצלחה

אבה שץ

משתמש רשום
מישהו יודע כמה פייגי לוקחת לחבילת חתונה צלם גברים וצלם נשים ומסריט

אביה-

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
יוצרי ai
אני יודעת שזה זול, ובאמת היינו בשוק בהתחלה כי הכרנו אותו כבר שנים- הוא היה צלם בכל האירועים שלנו, והיינו בטוחים שהוא יקר-ובצדק. אבל יש לו איכות באמת מטורפת. בתור צלמת היה לי מאד חשוב איכות טובה- ולא התאכזבתי .

תתעקשי עליו. גם החתן שלו וגם הבן שלו בעסק, הם גם טובים(הבן שלו היה צלם שלי באירוסין והיה בסדר גמור...) אבל לא כמוהו. תגידי לו שאת רוצה רק אותו.
כמה ימים לפני החתונה שלי הוא היתקשר אלי שהוא שולח את הבן שלו, התעקשתי ואמרתי לו שאני רוצה רק אותו, אחרת הייתי לוקחת מישהו אחר- וזה עזר. אם זה קורה לכם, תתעקשו.
בהצלחה
אני סגרתי עם ראובן אדרי(קשור?)
ןהוא לקח לי יותר מ5500
9500 בערך וזה ממש זול..

MATANA

משתמש חדש
אשמח לקבל פרטים על הצלם לפרטי SALIT10200 בגימייל

aad

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר פרטים ??

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר פרטים ??
בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה