זה ממש לא קשור לעריםלמה אף אחד במשרד התחבורה לא מבין
שערים כמו מודיעין עילית שכדי לינסוע
לעיר אחרת הרבה פעמים צריכים שני אוטובוסים
צריכים להוזיל את העלות כי בסופו של יום נסיעה של 40 ק"מ
תעלה יותר יקר כי צריך שני אוטובוסים
או שיהיה אופציה לשלם בתחילת נסיעה על 40 ק"מ וגם אם תעלה
לאוטובוס נוסף להמשך ה40 ק"מ לא יעלה עוד כסף
זה התקליט של משרד התחבורהתבדוק האם שווה לך לעשות חופשי יומי
זה יוצא יותר זול
לאאבל יש מעבר של 90 דקות. אז צריך עדיין לשלם פעמיים?
אם לצורך הענין אני נוסעת מירושלים לטבריה, האם אני צריכה לשלם קדם נסיעה פנימית ואחרי זה נסיעה של 125 ק"מ?
או שאשפר כבר בנסיעה הפנימית לשלם על 125 ק"מ? אשמח אם מישהו יחכים אותי.
אז מה זה מעבר 90 דקות?לא
צריך לשלם 2 נסיעות לא משנה מה הסדר פנימי/בין עירוני או ביןעירוני/פנימי
1 בין עירוני
1 פנימי
רק בפנימיאז מה זה מעבר 90 דקות?
אז נגיד מי שבא ממודיעין עילית לירושלים משלם פעם נסיעה בין עירונית ופעם עירונית? הזוי.רק בפנימי
לא כי באותו 15 ק"מאז נגיד מי שבא ממודיעין עילית לירושלים משלם פעם נסיעה בין עירונית ופעם עירונית? הזוי.
אני בקרית יערים והנסיעה שלנו הפכה פנימית בירושלים (בתוך 15 ק"מ) אז בנתיים רק את זה נסיתי ואני כן מקבלת גם בביעירוני וגם בתוך ירושלים. ועכשיו תוהה אם אני נוסעת לתחנה מרכזית ומשם עוד אוטובוס משלמת פעמיים. לפי דבריכם אני מבינה שכן.
11 ש"ח הלוך חזור?לא מתייחסת לענין כדאיות החוף (באשכול אחר)
אבל אתמול נסיעה ממודיעין עילית לראשון לציון בקו 162 ממודיעין, (ישירות לחוף) עלתה 5.5 ש"ח כולל מעבר. כלומר: 11 ש"ח למבוגר!
(ואגב, תוך פחות משעה היו בחוף)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: