הוא כתב לנו שתוך כחצי שנה יש היתרים ומיד לאח"מ בחירת דירות, זה עוזר משהו?1.
2. מה קורה עם הגרלות רמת שלמה מהגרלת דצמבר האחרונה? התקדם משהו? אנחנו ברשימת ההמתנה ומעונינים לדעת אם זה בר סיכוי..
ויש גם דירות 3 חדרים?הוא כתב לנו שתוך כחצי שנה יש היתרים ומיד לאח"מ בחירת דירות, זה עוזר משהו?
המחיר ההתחלתי הוא מ 1500000₪ ל 4 חדרים זה אומר שאם בסוף תגיעו לתור איכשהו (וזה יתכן מאד במידה ואתם לא רחוקים מידי) זה יעלה יקר ואולי אפי' יקר מאד
ידוע לכם כמה זוכים יש?הוא כתב לנו שתוך כחצי שנה יש היתרים ומיד לאח"מ בחירת דירות, זה עוזר משהו?
המחיר ההתחלתי הוא מ 1500000₪ ל 4 חדרים זה אומר שאם בסוף תגיעו לתור איכשהו (וזה יתכן מאד במידה ואתם לא רחוקים מידי) זה יעלה יקר ואולי אפי' יקר מאד
בפרויקט שלי אין, בפרויקטים אחרים יתכן שיש, (אני ברייסדור)ויש גם דירות 3 חדרים?
בפרויקט שלי יש 101 דירות, סה"כ כל הזוכים בכל הפרויקטים בהגרלה זו, יש באזור ה 400 זוכיםידוע לכם כמה זוכים יש?
באיזה פרוייקט?השתתפתי בכינוס לזוכים במחיר למשתכן רמת שלמה שעל ידי משרד השיכון.
הזמינו את הרוכשים לכנס הסברה ברחוב יפו בירושלים לרגל בחירת הדירה .
השתתפו כ 200 איש.
להערכתי הגסה הנוכחים היו שליש חרדים שליש דתיים ושליש חילונים גמורים. [אפילו בן מיעוטים...].
רוכשים חילונים שאלו את נציגת הקבלן האם יהיה מבני תרבות בידור ובילוי ומוסדות המתאימים לציבור החילוני ברמת שלמה?
נציגת הקבלן השיבה: "שילמנו כל כך הרבה כסף למשרד השיכון על הפיתוח, אני בטוחה שידאגו גם לכם". זה לא קשור אלינו - אלא לעירייה, אבל בטוח שהעירייה תדאג לכל התושבים!
לדעתי זה שקר שמשרד השיכון ידאג למוסדות תרבות לאוכלוסיה החילונית ברמת שלמה!
[זה לא נעשה בזדון אלא מחוסר הכרה בסיסית של השכונה].
כאשר הרוכשים ניסו להבין איפה בשכונה ממוקם הפרויקט?
השיב נציג משרד השיכון : אני צפוני ולא מכיר כלל את ירושלים.
כלומר הרוכשים לא יצאו בתחושה ברורה שזה שכונה חרדית גמורה מתחילתה ועד סופה שאין לחילוני שום מבני ציבור ומוסדות תרבות,
כ70 מהזוכים שהשתתפו בכינוס מגיעים ממקומות רחוקים מירושלים ומסתבר שחלקם אינם מודעים כלל לאופי המיוחד של השכונה.
964 - עדיין לא התקיים כנס.יש פה מישהו מהגרלות 962 /963 /964 /965 /966 ברמת שלמה שיכול לתת קצת מידע?
האם כבר קיימו כנס?
אשמח לכל מידע.
תודה.
ומה יהיו מחירי הדירות בערך?964 - עדיין לא התקיים כנס.
במכתב האחרון שקיבלתי (לפני חודש בערך) עדכנו שוב שעדיין אין היתרים, והם ינתנו בקרוב.
דירת ארבעה חדרים - (100 מ') בסביבות 1,400,000₪ומה יהיו מחירי הדירות בערך?
יש תוכניות כבר?דירת ארבעה חדרים - (100 מ') בסביבות 1,400,000₪
אין לי מושג.יש תוכניות כבר?
נראה לי שעם החניה והמחסן זה אמור להגיע לסכום של 1,600,000 לא ?דירת ארבעה חדרים - (100 מ') בסביבות 1,400,000₪
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: