יעקב ארץ-צבי
משתמש מקצוען
לכאורה, יש עדיפות ממשהו בתוך הפרויקט שיגבש את הזוכים, ולא ממשהו מפרויקט ליד שמתאכלס כשנתיים לפני.@ניק 2025 מה המטרה בקבוצה חדשה?
לכאורה, יש עדיפות ממשהו בתוך הפרויקט שיגבש את הזוכים, ולא ממשהו מפרויקט ליד שמתאכלס כשנתיים לפני.@ניק 2025 מה המטרה בקבוצה חדשה?
לכאורה, יש עדיפות ממשהו בתוך הפרויקט שיגבש את הזוכים, ולא ממשהו מפרויקט ליד שמתאכלס כשנתיים לפני.
בתקווה שלא יהיה להם שגעון גדלות יום אחד, בינתיים הכל למופת, ובעזרת השם כך גם ימשיך.חבל להתחיל את הכל מהתחלה ברור שעדיף להצטרף למי שהתנסה והוכיח את עצמו
לזוכי ההגרלות ברכסים שלו' וישע רב!בימים אלו אנו פועלים במלא המרץ לגבש 'קבוצת זוכים' - של הזוכים בהגרלות דירה בהנחה - רכסים יולי 2024, ב''ה ישנם כבר עשרות רבות זוכים שנרשמו, ובקרוב מאוד נפתח את הקבוצה לדיונים, הצעות משתלמות, מידע כללי רחב ומקיף בכל הקשור לזכייתכם.
כמו"כ, נבקש מכם, באם ידוע לכם על זוכים נוספים בהגרלה, ליידע אותם על האשכול הנ"ל ולהפנות אותם אל הכתובת להלן, על מנת שנוכל לבנות קבוצה כמה שיותר גדולה, ובכך להיות כח קניה גדול יותר, מה שיועיל לנו בהמשך להוזלת עלויות, ובהורדת בירוקרטיה...
חשוב לציין שכבר התחלנו בשיתופי פעולה משמעותיים מאוד עבורכם, ואנו פועלים כל העת כדי להכניס לקבוצה (שתהיה פעילה יותר ככל שיתקדמו התהליכים) את טובי המומחים בתחום (יועצי משכנתאות, gmail.com
(כדי להצטרף, יש לשלוח פרטי התקשרות, ואת שם הפרוייקט בו זכיתם)[/CENTER]
המפגש יערך אי"ה בשבוע הבאהמפגש ייערך אי"ה בשבועיים הקרובים, להצטרפות לאיגוד שלחו מייל abcg1979abcg @ gmail.com
בקיצור לפני שאתה סוגר עם בעל מקצוע תבדוק בשתי הקבוצות + סקר שווקים רגיל ותסגור מה שטוב לך...כמה קבוצות בשביל מקום אחד?
כל אחד מנסה לעשות כסף ולשווק כל מיני בעלי מקצוע על הגב שלנו,
אולי זכינו בהגרלה אבל אנחנו לא פראיירים.
יש תמימים שמאמינים שאם כתוב מחיר טוב אז ככה זה באמת ואותם אני רוצה ליידע, שלא באים לעזור להם אלא להרוויח עליהם, וראיה כמות הקבוצות שנפתחות ומנסות לשכנע שתצטרפו אליהם.בקיצור לפני שאתה סוגר עם בעל מקצוע תבדוק בשתי הקבוצות + סקר שווקים רגיל ותסגור מה שטוב לך...
אף אחד לא מכריח אותך לסגור עם אף אחד, תעשה את השיקולים שלך ואם יותר זול דרך קבוצה, מה אכפת לך שגם הם מרוויחים עליך..
סה"כ שתי קבוצות מתוך קרוב ל2000 דירות בשוקוראיה כמות הקבוצות שנפתחות ומנסות לשכנע שתצטרפו אליהם.
נראה לי שיש כאן אי הבנה.@קיגל היקר/ה, ישנם 2 קבוצות, אחת של ההגרלה האחרונה ואחת של ההגרלה הקודמת (לפני כשנתיים).
נכון יש לי קרוב משפחה שזכה באחת ההגרלות האחרונות והוא הצטרף גם לאיגוד שנפתח מלפני שנתיים שמאגד את הזוכים מלפני שנתיים והזוכים עכשיו והוא ממש מרוצהנראה לי שיש כאן אי הבנה.
יש את הקבוצה שנפתחה לפני שנתיים וחברה שלי נכנסה לשם בתור זוכה בהגרלות האחרונות, והם איגוד עם מעל 400 משפחות של כל ההגרלות בשכונה גם הישנות-2022 וגם החדשות-2024 ויש ממה שאני מבינה את הקבוצה שנפתחה ממש עכשיו [לפי מה שאני מבינה כאן]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: