למה שתרד?לא לשכירות. רק למגורים.
השכירות נמוכה מאד ורק תרד.
אגב, קהילות חסידיות מתכוננות להתיישב במקום.
הולך כל הגדלים לשכירות ולדעתי על תסתכלו על השכירות אלא כמה תרוויחו שתמכרו אחרי ועל זה הרווח הגדולהולך שם גם דירות ענקיות לשכירות?
ונכון זה זכיה ממש טובה המחיר למ"ר הוא 6,300 !!!
כל הזמן יש בניה, וחלק גדול ממנה הוא משכירים.למה שתרד?
ידוע על תולדות אהרון.איזה קהילות?
אבל לכאו' אם זכיתי במחיר למשתכן גם ההשקעה נמוכה...התשואה ברכסים נמוכה ביחס לאזור-קריות
נכון.התשואה ברכסים נמוכה ביחס לאזור-קריות
ולכן אני חושבת שצריך להתמקד בכמה יעלה הערך של הדירהאבל לכאו' אם זכיתי במחיר למשתכן גם ההשקעה נמוכה...
אם יש איך להחזיר משכנתא בתקופות יובש, ולמכור אחרי חמש שנים, יתכן ששווה.אבל לכאו' אם זכיתי במחיר למשתכן גם ההשקעה נמוכה...
מה יש לך צד פשוט לוותר על הזכיה???אם יש איך להחזיר משכנתא בתקופות יובש, ולמכור אחרי חמש שנים, יתכן ששווה.
חס וחלילה. רק מומלץ ביותר לגור ולא להשכיר.מה יש לך צד פשוט לוותר על הזכיה???
אני חסיד.. ולצערי אין לי מה לחפש שם...חס וחלילה. רק מומלץ ביותר לגור ולא להשכיר.
שכירות של דירת 4 חדרים היא באזור 3000 ומעלה. שווה להחנק ולקחת הלוואה/משכנתא לתקופה ארוכה ולמכור אחרי 5 שנים עם רווח מעולהאני חסיד.. ולצערי אין לי מה לחפש שם...
עדיין אין היתרים. אח"כ בניה זה עוד 3 שנים לפחות.אני חסיד.. ולצערי אין לי מה לחפש שם...
התשואה ברכסים נמוכה ביחס לאזור-קריות
סליחה שפלשתי לכם לאשכול הזה, אבל התשואה מהשכירות נמוכה רק כשקונים ברכסים במחיר רגיל.נכון.
השכירות נמוכה ביחס למחיר.
השאלה לאיזה סוג דירות יש ביקוש?סליחה שפלשתי לכם לאשכול הזה, אבל התשואה מהשכירות נמוכה רק כשקונים ברכסים במחיר רגיל.
במחיר למשתכן זה יוצא תשואה יחסית גבוהה (2500 שח מדירה שעלתה 600K זה יפה מאוד),
וכל זה כמובן בנוסף ליכולת למכור במחיר השוק - שזה מחיר כפול.
מבחינת איזה גודל דירה - אפשר לקחת דירה גדולה ולפצל. שווה לתכנן ממש טוב.
בגדול בכל השכרה יש ביקוש לדירות 3/4 חדרים כי משפחות גדולות יותר בד"כ כבר קונות לבד.השאלה לאיזה סוג דירות יש ביקוש?
דירות גן?
יחידות?
וכו'..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: