דרוש מידע מחיר המשפחתונים עולה ב-500-600 ש"ח לילד

מה יש

משתמש מקצוען
משפחתון זה עסק לא רווחי.
מידיעה ממש.
יש המון הוצאות (כן כן אפילו שזה בבית)
יש חובות של עצמאית
אבל עם אפס עצמאות..
וגם המעונות התיקרו לדעתי...

שועלית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
חח
באמת?
את לא מכירה אף אחד שמשלם סכום מלא?
כל הייטקיסטית שיש לה ילד אחד או שניים משלמת, ובגדול.
אם היא משלמת מלא אז המשכורת שלה בהתאם והיא לא אמורה להרגיש הרבה הבדל בעוד 200 ש"ח בחודש,
לא?

בבבבבב

משתמש צעיר
שעות העבודה של משפחתון הם 9.5 שעות ביום, וחצי שעה נוספת מחושבת כהכנה וניקיון. כלומר 10 שעות עבודה ביום.
רוב מטפלות המשפחתונים, חוץ מיחידות סגולה, מבקשות (או דורשות) שלא להביא לפני 7:45 ולא לקחת אחרי 16:10 (וזה במקרה הטוב).

אופססס ;)

משתמש מקצוען
רוב מטפלות המשפחתונים, חוץ מיחידות סגולה, מבקשות (או דורשות) שלא להביא לפני 7:45 ולא לקחת אחרי 16:10 (וזה במקרה הטוב).
סביבי אני מכירה כ 10 משפחתוניות שמידיעה אף אחת מהן לא דורשת ואפילו לא מבקשת כזה דבר.
אני בתור אמא מאד משתדלת להביא מוקדם רק מתי שממש צריכה (וזה קורה לא מעט)
הפעם היחידה שנתקלתי בבעיה היתה באחד הצומות שהרכזת דרשה מהמטפלת לבקש להוציא מוקדם.

ולעצם הדיון
בתור אמא לילד במשפחתון שמקבלת דרגה 3 (ז"א המשכורת שלי ושל בעלי לא בשמים) מפרגנת למטפלת של הבן שלי העלאה בשכר גם אם יצא מהכיס שלי 200 ש"ח. (הלואי והייתי יכולה לתת יותר).

בדיוק כמו שכשאני מבקשת העלאה במשכורת חלק מהטיעון שהמוטיבציה שלי תהיה יותר גבוהה ככה אני מבינה שהמוטיבציה של מי שהילד היקר שלי בידיים שלה תהיה יותר גבוהה ואני ורק אני ארויח מכך בסופו של יום.

אופססס ;)

משתמש מקצוען
ההוצאות של מנהלת המשפחתון הם 3700 לחודש????? 150 ליום????

אף פעם לא עשיתי חשבון אבל ממה שאני יודעת (וגם קצת משערת)-אוכל, חשמל, ביטוח, בדיקות בטיחות תקופתיות, מטף כיבוי, רכישת ציוד, משחקים וכו'.
חוץ מזה, לפחות המטפלת של הבן שלי משקיעה המוןןןן ביצירות- כל שבוע הוא חוזר עם תיקיה, דף קשר ו-3 יצירות מחומרים שונים. מתנות קטנות לפי הנלמד- בנושא הקיץ קיבל משקפי שמש, בנושא שבת אפו לחמניות, בזהירות בדרכים מכונית קטנה וכו'
חלק מההוצאות הן חודשיות, חלקן שנתיות וחלקת חד פעמיות. גם את השנתיות הקבועות מחלקים על כל השנה.
(מכירה מטפלת ששמה בצד כל חודש סכום כלשהו לטובת חידוש משחקים וציוד)
בנוסף, אני מאמינה שבסכום הזה נכנס גם הבט"ל שהן משלמות. כמו שלכל עובדת יש פער בין הנטו לברוטו...

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עכשיו מחיר החשמל, מחירי האוכל וכו' עולים שזה אומר שההוצאות גדלות, הכי הגיוני שנוכל גם להעלות מחירים, לא?
בכל זאת אנחנו שומרות לכם על הילדים משבע עד ארבע וחצי - כמעט כל היום של הילד,
מביאות לו 3 ארוחות ביום בתוספת פרי ומספקות תעסוקה מגוונת, חינוך וטיפול אישי ומסור.
לדעתי המחיר שווה את זה!
אני בעד להעלות אבל לא על חשבון ההורים
שזה יהיה על חשבון המדינה
בשנים האחרונות יש מגמה במדינה שאם הם מעלים מחירים למשפחתון, הם מעלים להורים ולא את דמי הסבסוד
ואגב, אשתי מנהלת משפחתון אז אני מכיר את הנתונים האלה

דינדין

משתמש חדש
האם מישהי יודעת משהו לגבי סינכרון משרד התמ"ת עם ביטוח לאומי?
האם זה נכון?
אם כן, ממתי זה מתחיל?

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אם היא משלמת מלא אז המשכורת שלה בהתאם והיא לא אמורה להרגיש הרבה הבדל בעוד 200 ש"ח בחודש,
לא?
היא אולי מרויחה הרבה אבל יש לה מס הכנסה ומשכנתא ממוצעת של לפחות מליון שקל,
אם היא נגיד מרויחה 30
הנטו שלה יוצא 17 בערך, אין לה הנחה בארנונה אז תורידי עוד 500, ואז על המשפחתון היא גם צריכה לשלם 3000 שח כמעט?
לא מספיק ה7K מס הכנסה???

אחד1

משתמש צעיר
היא אולי מרויחה הרבה אבל יש לה מס הכנסה ומשכנתא ממוצעת של לפחות מליון שקל,
אם היא נגיד מרויחה 30
הנטו שלה יוצא 17 בערך, אין לה הנחה בארנונה אז תורידי עוד 500, ואז על המשפחתון היא גם צריכה לשלם 3000 שח כמעט?
לא מספיק ה7K מס הכנסה???
מחיר משפחתון בערך 2000 ולא 3000

some

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שאלה לי-
הגשתי בקשה לסבסוד בלי מסמכים... כדי לחכות קצת זמן ולראות האם יש סנכרון השנה...
בינתיים קיבלתי כמובן דרגה 12 שזה בלי סבסוד וממתינים להשלמת מסמכים...
השאלה עד מתי אני יכולה לסחוב את זה ועדיין לא להעלות מסמכים???
(מקווה שבקרוב יהיה וודאי יותר האם יש סינכרון עם הביטוח לאומי או לא...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה