חחכיום לא ידוע לי שיש מישהו שמשלם את הסכום המלא - בדיוק בשביל זה יש דרגות,
אם היא משלמת מלא אז המשכורת שלה בהתאם והיא לא אמורה להרגיש הרבה הבדל בעוד 200 ש"ח בחודש,חח
באמת?
את לא מכירה אף אחד שמשלם סכום מלא?
כל הייטקיסטית שיש לה ילד אחד או שניים משלמת, ובגדול.
רוב מטפלות המשפחתונים, חוץ מיחידות סגולה, מבקשות (או דורשות) שלא להביא לפני 7:45 ולא לקחת אחרי 16:10 (וזה במקרה הטוב).שעות העבודה של משפחתון הם 9.5 שעות ביום, וחצי שעה נוספת מחושבת כהכנה וניקיון. כלומר 10 שעות עבודה ביום.
סביבי אני מכירה כ 10 משפחתוניות שמידיעה אף אחת מהן לא דורשת ואפילו לא מבקשת כזה דבר.רוב מטפלות המשפחתונים, חוץ מיחידות סגולה, מבקשות (או דורשות) שלא להביא לפני 7:45 ולא לקחת אחרי 16:10 (וזה במקרה הטוב).
ההוצאות של מנהלת המשפחתון הם 3700 לחודש????? 150 ליום????
אני בעד להעלות אבל לא על חשבון ההוריםעכשיו מחיר החשמל, מחירי האוכל וכו' עולים שזה אומר שההוצאות גדלות, הכי הגיוני שנוכל גם להעלות מחירים, לא?
בכל זאת אנחנו שומרות לכם על הילדים משבע עד ארבע וחצי - כמעט כל היום של הילד,
מביאות לו 3 ארוחות ביום בתוספת פרי ומספקות תעסוקה מגוונת, חינוך וטיפול אישי ומסור.
לדעתי המחיר שווה את זה!
מקפיצה זה ממש חשוב לי לדעתתכלס' משלמים יותר למשפחתון השנה או אותו דבר?
היא אולי מרויחה הרבה אבל יש לה מס הכנסה ומשכנתא ממוצעת של לפחות מליון שקל,אם היא משלמת מלא אז המשכורת שלה בהתאם והיא לא אמורה להרגיש הרבה הבדל בעוד 200 ש"ח בחודש,
לא?
מחיר משפחתון בערך 2000 ולא 3000היא אולי מרויחה הרבה אבל יש לה מס הכנסה ומשכנתא ממוצעת של לפחות מליון שקל,
אם היא נגיד מרויחה 30
הנטו שלה יוצא 17 בערך, אין לה הנחה בארנונה אז תורידי עוד 500, ואז על המשפחתון היא גם צריכה לשלם 3000 שח כמעט?
לא מספיק ה7K מס הכנסה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: