אל דאגה מחיר המסגרות הפרטיות יעלה בהתאם ,בקצב הזה לא משתלם בכלל לשלוח ילדים למשפחתון
ה 500 שיעלה - אם יעלה, יתחלק בין ההורים לתמ"ת,כלומר שהתשלום לכל ילד יהיה 2500 ש"ח
ומשפחות מרובות ילדים?
כבר לא יהיה שווה לצאת לעבוד!
כל מנהלת משפחתון תרוויח 12,500 ש"ח
ואחר כך תתלונן שהיא מקבלת פחות משכר מינימום....
לא אכפת לי שמטפלת משפחתון שמתאמצת לפרנס את משפחתה תקבל גם 20,000 ש"ח בחודשה 500 שיעלה - אם יעלה, יתחלק בין ההורים לתמ"ת,
כיום לא ידוע לי שיש מישהו שמשלם את הסכום המלא - בדיוק בשביל זה יש דרגות,
לכל אחד יעלה לפי הדרגה שלו.
גם מעולם לא שמעתי מנהלת משפחתון שמתלוננת שהיא מקבלת מינימום,
בדיוק בשביל השכר אנחנו מתאמצות לפתוח דווקא תמ"ת ולא פרטי.
ולמה כ"כ כואב לך כמה בדיוק נקבל על כל ילד,
לך יעלה משהו כמו 200 ש"ח יותר - לא נשמע לי כ"כ נורא כשהפרטיים כבר העלו ב 500 יותר, כמו שכתבתי מקודם.
שההורים ישלמו על ילד 1300 ש"ח זה לא כזה נורא ??לך יעלה משהו כמו 200 ש"ח יותר - לא נשמע לי כ"כ נורא כשהפרטיים כבר העלו ב 500 יותר, כמו שכתבתי מקודם.
לפי קביעת רשות המיסים, ההוצאות שיש למנהלת משפחתון הם 37% מהתשלום אותו היא מקבלת.כל מנהלת משפחתון תרוויח 12,500 ש"ח
ואחר כך תתלונן שהיא מקבלת פחות משכר מינימום....
כן כי זה לא שונה בהרבה ממשפחתון פרטי עד 13:00 ובלי ארוחות - אצלינו לפחות בפרטי משלמים 1100.שההורים ישלמו על ילד 1300 ש"ח זה לא כזה נורא ??
התמת אכן משלם חלק מהסכום,למה שאימא לשלוש ילדים קטנטנים (מצוי המון בציבור שלנו) תצטרך להוציא כאלו סכומי עתק בחודש?
היא צריכה להרוויח מספיק כדי לפרנס שלוש מטפלות + את המשפחה שלה.....
בפרט שגם הסכום הנוכחי שהמטפלות מקבלות הוא נאה ביותר.
לא ברור על מה בדיוק התלונות...
ואם רוצים העלאה במשכורת. אז בבקשה - שהתמ"ת ישלם, למה מהכיס הצמוק של ההורים?!?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: