עסק לא רווחי נסגר או שמעלה מחירים.......כואב לי הלב על בעלות הסלונים שכדי לשרוד משכירות לכן שמלה ב-2,500.
אין לכן מושג על אילו עלויות מדובר.
שמלה אמורה להיות מושכרת בהרבה יותר ע"מ שבעלת הסלון תצא עם כסף ביד בסוף החודש.
נו נו....עסק לא רווחי נסגר או שמעלה מחירים.......
בא נשמע מספריםהבדים עולים! התפירה עולה! השירות עולה! הכל עולה כסף לבעלת הסלון ומעל הכל זמן וכח!
שמעת על המושג גמ''ח???כואב לי הלב על בעלות הסלונים שכדי לשרוד משכירות לכן שמלה ב-2,500.
אין לכן מושג על אילו עלויות מדובר.
שמלה אמורה להיות מושכרת בהרבה יותר ע"מ שבעלת הסלון תצא עם כסף ביד בסוף החודש.
יש גמחים עם שמלות מהממות!!!ועוד לערב אחד..............
אבל אין מה לעשות,
אלו המחירים,
אני גם לקחתי משהו בסגנון מחיר הזה.
אנשים התעלפו מהשמלה!!!
ברור שיש גם זול יותר במחירי גמ"ח אבל זה נראה בהתאם...........
אלא אם כן היה שמלה פיצוץ..!!בלי להתיחס למחירים. ביננו -אף אחד לא זוכר איך היתה נראית השמלה, חוץ מהכלה....
שזה חשוב מאד שהיא תרגיש טוב עם שמלתה..בלי להתיחס למחירים. ביננו -אף אחד לא זוכר איך היתה נראית השמלה, חוץ מהכלה....
יכולה לשלוח לי בפרטי ?בב"ב,
הייתה לי שמלה מהממתתת ב 2000 ש"ח
מי שמעוניינת בפרטים שתכתוב לי באישי כי לא נעים לי לפרסם פה טלפון...
יכולה לשלוח לי בפרטי ?
אשמח לדעת מאיפה, מחפשת גםבב"ב,
הייתה לי שמלה מהממתתת ב 2000 ש"ח
מי שמעוניינת בפרטים שתכתוב לי באישי כי לא נעים לי לפרסם פה טלפון...
אני עשיתי בטבריה,אשמח לדעת מאיפה, מחפשת גם
אני לא מוצאת את המספר לצערי. קוראים לה נורית אם אני לא טועה והיא מקסימה, אולי יש פה מישהי שתוכל לעזור לך, או בחיפוש בגוגל עם השם שלה והשכרת שמלות.@Yael Mor יכולה בבקשה לתת לי את השם של הסלון כלות בבית שמש? תודה רבה!
8-10Kממליצה על שנהב. מקום מטורף, שירות פצצההה, עד הפריט האחרון אחרון, היינו מרוצים כמה פעמים שמה.
מתחשבים גם בכיס...
אם השם שלה הוא "ר". והמשפחה מתחילה ב"ש" אז היא באמת תותחית, ויש לי גם תמונה של שמלה מושלמת שהיא תפרה חדשה ועלתה 4K8000 זה מאוד מאוד יקר
אני תפרתי עכשיו ב3000 (לא גמח, פשוט סלון כלות מתחיל, הייתה הרבה זמן בנישה של שמלות ערב ועכשיו מתפתחת לכלות. כיום היא נראה לי לוקחת 4500 אם תרצי פרטים ותמונות בכיף בפרטי)
יש גמחים החל מ500-2500
והשכרות החל מ-2000-ועד...
ותפירה גם יותר יקר החל מ7000- ועד...
אבל לדעתי האישית 8000 להשכרה זה יקר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: