לצערי אני לא מכיר תחנת דלק אחת שלקחה מחיר כ"כ נמוך לליטר בחודש האחרון, ייתכן והתבלבלת? אולי תידלקת עם דלקן?נכון
מדובר על שניהם תדלוק עצמי, באותה תחנה
היום תדלקתי ב7.35
במוצ"ש ב7.90!!! (כמובן תדלקתי ממש קצת כי ידעתי שהולך לרדת)
ושבוע שעבר ב7.44 (או 7.40).
השאלה שלי אם זה לא חוקי הדבר הזה!!
עד לפני שלושה חודשים הסולר היה יקר בשקל כמעט מבנזין. לפעמים אפילו יותרמוזר.
לי ידוע שזה כמו הגז, שסולר תמיד יש תחנות זולות מאוד ביחס לבנזין.
סדש בבית שמש יותר זול מ"בל" כמדומני... לפחות בדלק...אין חוק שקובע את סכום ההוזלה.
החוק קובע את המחיר המקסימלי שאפשר לקחת לליטר, ותגיד תודה שעד יום שישי הם עשו מבצע והורידו את המחיר ב30 אג’ אע”פ שהם לא היו חייבים מבחינה חוקית.
ואגב מחירי דלק...
אני מתדלק בסולר, והמחיר כרגע בתחנת דלק שקרובה אליי זה 8.90 לליטר.
יש כאן עוד תחנה באיזור ב8.48 לליטר.
ועדיין עשיתי חשבון ששווה לי נסיעה של כחצי שעה רק בשביל לתדלק בתחנת דלק הכי זולה בארץ...
שזה תחנת דלק ’בל - זנוח’ שליד בית שמש שהמחיר שם כיום 7.27 לליטר.
וחשבון פשוט, שאם אני מתדלק מיכל מלא של 80 ליטר, זה הבדל של 130 ש"ח למיכל!
אני בדקתי על סולר, ולא ראיתי מקום יותר זול, גם לא סדש.סדש בבית שמש יותר זול מ"בל" כמדומני... לפחות בדלק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: