מחירים לתחילת הדרך בסטודיו

שרי ברקוביץ

משתמש חדש
היי חברים, אני חדשה בתחום הצילום ורציתי לברר 2 דברים.

א. באיזה מחיר להתחיל בצילומי חוץ לילדים.

ב. אם מישהו יכול לעזור לי ובכלל להגיד לי איך זה הולך החבילות והמחירים צילומים סטודיו. (פחות או יותר)
תודה רבהה????

שרי ברקוביץ

משתמש חדש
נכתב ע"י שרי ברקוביץ;2498036:
היי חברים, אני חדשה בתחום הצילום ורציתי לברר 2 דברים.

א. באיזה מחיר להתחיל בצילומי חוץ לילדים.

ב. אם מישהו יכול לעזור לי ובכלל להגיד לי איך זה הולך החבילות והמחירים צילומים סטודיו. (פחות או יותר)
תודה רבהה

עושה חיל

משתמש פעיל
חני שטרן כתבה בדיוק בנושא הזה באחד האשכולות הישנים יותר שלה. תחפשי לפי הניק שלה אשכול שהיא פתחה.
כרגע אין לי קישור, מצטערת.....
אולי בהמשך היום אוכל לחפש, כרגע לא.:eek:

רבקי פרידמן

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
זה מאוד קשה לייעץ כזה דבר
לחבילה בסיסית המחירים נעים בין 400/500 ש"ח ל 2500 ש"ח
תראי כמה שעות עבודה לוקח לך בערך כל חבילה, כמה את בערך רוצה להרוויח וככה להגיע לנוסחא מסויימת

את גם יכולה לבקש מצלמות אחרות מחירונים להשראה זה יכול לעזור לך בבניית החבילות ובמושגים כלליים

אם יעזור לך - המחירון שלי מופיע באתר שלי (אבל קחי בחשבון שהוא בנוי באופן מאוד שונה מרוב הצלמות שאני מכירה)
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה