מחיקת ערוץ שמע "מלוכלך"

naamaid

משתמש צעיר
יש לי קובץ סאונד שעבר עבוד באדובי סאונד בוס, ותוך כדי עבודה בפרימייר שמתי לב שברמקול השמאלי הסאונד נקי ובימיני יש רעשים סטטים.
איך אפשר למחוק את הסאונד בערוץ ה"מיותר"?
שימו לב:
1. הסאונד מגיע בaudi 1, כלומר אני רואה אותו בפרימייר כרצועה אחת אבל יש בו 2 רצועות כדי שיהיה סטריאו,
2. ערוץ אחד נקי מאד, והשני מלוכלך מאד.

נ.ב. שאלתי גם בפורום הזה מכיון שכאן נמצאים המומחים למוזיקה, אבל בעיקרון אני עורכת וידאו, כך שאם תוכלו לענות לי תשובה שתתאים לתוכנות עריכת הוידאו זה יהיה הרבה יותר טוב.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
בהנחה שזה אכן כך, שבאמת יש רעש ברצועה ולא ברמקול (ניתן לבדוק באוזניות)
לא מכיר את העריכה של הסאונד בפרמייר, אך אם יש אפשרות לייצא לMONO את הערוץ הימני בלבד זה פתרון "לעניים"
בתוכנות עריכת סאונד ניתן להתגבר על זה בקלות.
לפעמים הרמקול מרעיש רעש סטטי כי יש לידו מכשיר או טרנספורמטור שמשבש את הפעילות שלו. יש להסתמך על אוזניות בלבד.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
כדאי לפתוח תוכנה פשודה של עריכת סאונד ולסר את הנ"ל, או לצדד לצד שמאל בפרימייר, ולעשות אפקט מונו על הערוץ, בתקווה שזה יעזור.

dor

משתמש רשום
בפרמייר יש אפקט סאונד שנקרא Fill left / Fill right
ז"א להוסיף את הערוץ הימני לשמאל או להפך.
בהצלחה!

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
Fill left / Fill right
בעזרת האפקט הנ"ל את מכפילה את הערוץ הרצוי לך ל-2 הערוצים. שימושי מאוד.

נופית

משתמש רשום
זה קורא כאשר מגבירים את הקול מעבר לרצוי!!!!!!!!!!!!!!!!
מנסיון

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י נופית;305330:
זה קורא כאשר מגבירים את הקול מעבר לרצוי!!!!!!!!!!!!!!!!
מנסיון
אלפי סימני הקריאה ממש מפחידים, אבל זה ממש לא.
לפי מה שנתבקשנו כאן על ידי פותחת האשכול, מדובר ברעש לוואי אחר.
כאשר מגבירים את הקול מעבר לרצוי(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), יש דיסטורשן, היינו צרידות (הנקראת בלשון המקצועית אובר לוד).
והניסיון הוא נהדר בפרט שמחכימים כל הזמן
icon7.gif

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה