רעיון? מחיצה לשירותים במקלחת

pilpel

משתמש חדש
אנחנו רוצים לעשות במקלחת של היחידת הורים מחיצה לשירותים שיהיה אפשר ליטול שם ידיים (החדר כולל מקלחון, כיור עם ארונית לשירותים).
אשמח יש לכם תמונות או רעיונות למחיצה.

בטלן לשעבר

משתמש צעיר
על פי הלכה מספיק לעשות צורת הפתח
אני עשיתי בכמה שירותים אצל ההורים שלי צורת הפתח מפס קישוט של תקרת גבס [לא זוכר אתת השם] יצא יםה ולא בולט אם אתם מתכננים מראש תוכלו לעשות גבס דק בעובי סנטי מטר בצורת צורת הפתח.

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ואם תשאלי רב, תתפלאי לשמוע תשובות מפתיעות ( שכנראה לא צריך)
המבנה של האסלות היום גורם לכך שנספיק לסגור את המכסה

pilpel

משתמש חדש
על פי הלכה מספיק לעשות צורת הפתח
אני עשיתי בכמה שירותים אצל ההורים שלי צורת הפתח מפס קישוט של תקרת גבס [לא זוכר אתת השם] יצא יםה ולא בולט אם אתם מתכננים מראש תוכלו לעשות גבס דק בעובי סנטי מטר בצורת צורת הפתח.

תודה רבה!
יש לך תמונה להשראה?

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה!
יש לך תמונה להשראה?
מקווה שתצליחו לראות
קצת קשה לזהות...
משני הצדדים הדבקנו אריח נוסף(-רואים בין המראה לארון), ככה שנוצרה בליטה של סמ אחד בצדדים
ולמעלה תאורה -פרופיל לד מצד לצד
(לכאורה לא חייבים לכל אורך הקירות בצדדים. ככה התאים לנו פה. אבל אפשר פחות) חדר רחצה טרצו.jpg

בטלן לשעבר

משתמש צעיר
יפה מאוד
כמובן [כמו שציינת] מספיק בגובה מטר מהרצפה [למחמירים]
והרעיון של הפרופיל לד - מבריק.

רוכש בד3

משתמש חדש
לא מספיק הבנתי מה הכוונה צורת הפתח
ואיך אני עושה את זה במקרה שזה חדר קים ואין לי איך להבליט עם עוד אריח...יש לי שרותים עם כיור בפנים,

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא מספיק הבנתי מה הכוונה צורת הפתח
ואיך אני עושה את זה במקרה שזה חדר קים ואין לי איך להבליט עם עוד אריח...יש לי שרותים עם כיור בפנים,
אפשר עם פרופילי פינה פשוט להדביק עם סופר שבע את הקרמיקה ובצדדים פרופילי פינה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה