ממש לאאתה חדש בתחום?
אם מותר לשאול באיזה בנק ?יצויין שזה מל"צ כל שנתיים
והשאלה היא האם זה תמהיל טוב ?
או שעדיף מל"צ כל 3/4/5 שנים?
שאלה יותר תיאורטית או למעיישה?צויין שזה מל"צ כל שנתיים
סביר הרבה יותר שיירד מאשר שיעלה א. חשש הפוך ממיתון ב. כושר החזר של נוטלי המשכנתאות שגם כך די על הקצה ועוד ועוד סיבות ריבית גבוהה מידי אף פעם לא טובה למשקאמת שסביר שירד, אבל לדעתי כדאי יותר בשביל היציבות לשים חלק מהסכום במשתנה כל 4-5
פצצהיצויין שזה מל"צ כל שנתיים
עדיף שתפתח אשכול חדשלמומחים כאן - בטפחות יש לי משכנתא שרובה קלצ 5 % ומלצ 5 %
אבל יש 12 % צמודה למדד, בגלל שההכנסות לא גבוהות.
[לא הבנתי מה הקשר, אבל כך אמר הבנקאי וכו' בשעת נטילת המשכנתא].
האם כעת לאחר שכבר נטלתי המשכנתא,
ניתן למחזר הצמודה, למלצ / קלצ במחיר סביר ?!
אם כן, מה השיטה.
אם מותר לשאול באיזה בנק ?
פועליםפצצה
באיזה בנק זה ?
למעיישה!שאלה יותר תיאורטית או למעיישה?
עדיף שתפתח אשכול חדש
על מנת שהאשכול יהיה ממוקד
תודה
אני לא יודע אם כבר הסתדרת אבל בכל מקרה מה שהבנקאי אמר לך שאין מספיק הכנסות ולכן צריך לקחת צמודה זה מכיוון שהצמודות הריביות הרבה יותר זולות ממילא אתה עומד ביכולת ההחזר שהבנק דורשלמומחים כאן - בטפחות יש לי משכנתא שרובה קלצ 5 % ומלצ 5 %
אם כן, מה הש
זה נראה יפה מאד
מה יש במסלולים האחרים?למומחים כאן - בטפחות יש לי משכנתא שרובה קלצ 5 % ומלצ 5 %
אם כן, מה ה
בהחלט. אני גם לא חושב שאתה שבוי זה לא ריביות של שבויים כך שעם חשק לעבוד לך למיחזור חיצוני. אתה פשוט צריך להגדיל הכנסות 3 חודשים ולנסות מיחזור.האם כעת לאחר שכבר נטלתי המשכנתא,
אם כן, מה השיטה.
נכוןב.לגבי מיחזור אז כמובן שאפשר ולא נראה שיהיה לך קנס מכיוון שקנס מגיע רק איפה שהבנק מפסיד מסגירת ההלואה הקימת
לא נכון,אבל אם הוא לא מפסיד כי אתה לוקח מסלול בריבית יותר גבוה ממילא אין קנס
בכ"א בהצלחה ומקוה שעזרתי
יש משמעות למסלול בכל צמודה אם פורעים או ממחזרים ללא צמוד בין ה1ל-15 בחודש שאז מחשבים ממוצע של 12 חודשים אחרונים מחלקים ומכפילים בסכום שנשאר ולפעמים זה דוקא יותר משתלםנכון
לא נכון,
אין משמעות למסלול החדש שנלקח בוחנים נטו האם יש לבנק הפסד בסגירת הקיים
אני יחזור שוב מבחינת עמלות פרעון מוקדם אין משמעות מה לקחת עכשיו!יש משמעות למסלול בכל צמודה אם פורעים או ממחזרים ללא צמוד בין ה1ל-15 בחודש שאז מחשבים ממוצע של 12 חודשים אחרונים מחלקים ומכפילים בסכום שנשאר ולפעמים זה דוקא יותר משתלם
ב. יש משמעות לגובה הריבית במסלול החדש מול גובה הריבית הממוצעת בשוק ולא מול גובה הריבית בעסקא הכשוית
לדוגמא אם מיחזרתי באתו בנק מסלול שהיה בריבית של 5% וכיום קיבלתי מהבנק ריבית של 2.5 אבל הריבית הממוצעת בשוק היא 3% אז מודדים את זה לפי 3% מה שאומר שאפי' שהבנק הפסיד כיביכול על הלקות 2.5% העמלה תתחשב לפי2%
מקוה שהובנתי
יש אופציה לדעת מה צפי מדד החודש?הריבית נמדדת לפי מה שלקחת או הריבית עצמה, או הריבית הממוצעת של אותה תקופה (תיקון של בנק ישראל) - הנמוך מביניהם... לעומת הריבית הממוצעת כיום על המסלול הזה
מצרף דוח ניתוח של דיסקונטיש אופציה לדעת מה צפי מדד החודש?
החודש , מתי כדאי לפרוע אחרי ה15 או לפני ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: