בקורונה בסוף יצא לפעמים יותר יקר.עיין ערך החלטות שהחליטו בקורונה...
היו בטוחים שנישאר בסטנדרטים האלו...איפה...
נכון,אבל הרבה אמרו-יאללה נעשה תמיד חתונות קטנות ,באולם של ביה''ס\ביהכ''נ\חיידר,נבשל לבד,וכ'ובקורונה בסוף יצא לפעמים יותר יקר.
כי היה צריך לשלם לכל דבר בנפרד
דווקא לדוגמה בנושא צלם הפערים עצומים.אני חושב שבסופו של דבר כשמתבוננים על כל הוצאה שקשורה לחתונה בפני עצמה, אי אפשר לוותר עליה.
הרי לא יעלה על הדעת שלא יהיה צלם בחתונה, וכמו כן חבל לחסוך אלף שקל כשאפשר להביא תזמורת הרבה יותר טובה... ומי ירצה לחסוך במנות וכשיבואו אורחים לא יהיה להם במה ללפת את הקוגל האחרון שנשאר בבר? מה נשאר? לחתן באולם פחות ברמה? נו, את זה ממילא עושים, ואולמות קורונה כבר לא רלוונטיים חוץ מהאולם ההוא בברכפלד, גינת המלך נדמה לי...
אם אתה מחתן אולי תתחיל עם פירוט העלויות.
קודם כל להבין את התמונה.
וכמו כן חבל לחסוך אלף שקל כשאפשר להביא תזמורת הרבה יותר טובה...
אכן, יש כזו אופנה, אך היא לא מקובלת לחלוטין, ואין ספק שאפשר לחסוך בזה.יש היום אופנה של כלות לעשות צילומים בטבע כבר משעה שלוש.
דבר ראשון התוספת הזו לא עולה כ"כ הרבה, ובדרך כלל כשעושים חתונה במקום שאפשר לרקוד גם אחרי 11 בלילה לוקחים בחשבון שהחתונה תסתיים באיזור 12, ועל זה משלמים מראש. ברוב החתונות לא חורגים מהשעה הזו (מקסימום עוד כרבע שעה עד שראש הישיבה המאחר יצא מהאולם...)כל שעה נוספת של התזמורת עולה הרבה כסף. יש הבדל גדול בין חתונה שמסתיימת ב-11 בדיוק לבין אירועים ארוכים יותר.
תמצא לי חתן אחד שמוכן שיהיה תקליטן בחתונה שלו...ולא חייבים תקליטן שיעשה הופעה שמה בבמה למעעעלה.
אפשר פשוט לשכור מישהו שישמיע את השירים בסדר מסוים שבוחרים מהגברה טובה בגג 2000 ש"ח.
ואת זה באה האשכול הזה באה לשנות.מתחתנים פעם אחת בעז"ה לא כדאי ששקימצון של אלף לפה או לשם יעיב על השמחה
איפה הסתבכת???אני לא מצליח להבין את זה
ולכן צריך להוציא את הסכומים הללו ?תמצא לי חתן אחד שמוכן שיהיה תקליטן בחתונה שלו...
כל הרעיון זה האינטראקציה בין החברים והזמר, וכמו כן פעמים תדירות יש צורך להחליף שיר לפי הסיטואציה ('יומים', 'הנה מה טוב', 'עוד ישמע', 'אבא מלך העולם' וכו')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: