עזרה מחדל תחנת עזרא גבעת פנחס גם אתם פיספסתם אוטובוס שם? כנסו...

תמר כהן

משתמש פעיל
אני מציע
ולמקום הזה ולעוד מקומות
כמו שעושים על בנינים שמסמנים על הכביש איסור חניה בגלל כיבוי אש שלא יחסום ועושים מלבן לבן עם X בפנים
כך לעשות סימון כתום על הכביש ממול התחנה ויגלוש על הכביש לסמן לנהגים לעצור
תודה על העצה, לפי דעתי לא יעיל ולא ישים:
א. הסיפור כאן הוא זמני, לא נראה הגיוני שיעשו עד כדי כך עבור תחנה זמנית, בקושי צביעה נוספת של אדום צהוב השגנו אחרי דיבורים רבים.
ב. לא בטוח שמותר מבחינה חוקית, לכל סימון משמעות שלו, ואי אפשר לשים סימון של איסור חניה - בגלל רכבי חירום, בתחנת אוטובוס.
ג. אל תחשבו שנהגים לא רואים, היום בעלי נסע עם אותו נהג שברח לו ביום ראשון שעבר ושאל אותו מדוע לא עצר? הלא היתה שם תחנה? והלא בעלי סימן לו שזו תחנה חדשה, והוא גם עבר באיטיות על יד זה וראה שישנה תחנה? הנהג ענה ברור שראיתי אותך, הבעיה שכל תחנה עוצרים אותי אנשים למרות שאין לי שם תחנה לכן אני לא מתייחס.
הבנתם!
אין לי מושג למה, אך במדינת ישראל נהג שלא עודכן שיש תחנה, גם אם נבנה שם קיר זה לא יעצור אותו...

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
עידכון מחברת קוים בעניין התחנה הנ"ל

בהמשך להודעה מטה,

החל מהיום - יום רביעי כ"ג סיון תשע"ט 26/06/19

התחנה הוחזרה למקומה המקורי ברח' עזרא 45.

נסיעה טובה!

---

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה