כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

קורונה מחאה על השחרת הציבור החרדי-מכבי-מה דעתכם בענין?

מצב
הנושא נעול.

קווארק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
פנו אלי באישי וטענו שמהתגובות שלי היה נשמע כאילו כל תושבי בני ברק לא שמרו על ההנחיות.
לכן אני כותבת באופן ברור:

אין ספק שהיו אחוזים גדולים בציבור הבני ברקי ששמרו על ההנחיות על אף המורכבות הגדולה.
הקריאה שלי לבדק בית הפנו לנו כציבור, ואני בתוכו, ולאו דווקא לציבור הבני ברקי.
זה לא הזמן לבדק בית,
בדק בית עושים אחרי שהשריפה שוככת, והעשן כבר לא מערפל חושים.
עכשיו זה זמן לעידוד ותמיכה.
ואפשר גם ל"פדבק" את אלו ששמרו על הכללים

אביחי בס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אנו התושבים הקטנים - לא יוכלו ולא תעזור שום מחאה, אף אחד לא סופר אותנו.
מי שצריך לפעול בנושא הזה הם נבחרי הציבור החרדי שקיבלו את הקול שלו, בוא נראה אותם עכשיו.

אני וביתי

משתמש מקצוען
לפי ויקיפדיה,
הגוף להפעלת מכבי הינו "וועידת מכבי"
כל חבר בקופה רשאי להצטרף לועידה בבחירות שנערכות פעם ב-4 שנים.
2020 היא שנת בחירות.
במקום לעזוב קופה כ"כ מעולה, תתאגדו לבחירת משפיעים חרדיים לועידה, ואז תוכלו להעיף את המנכ"ל ועוד כמה "אוהבי" חרדים.
באמת חשוב אני כבר המון שנים במכבי ואף פעם לא ידעתי על זה איך משתתפים?

אביחי בס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לא חושב שקודקודי המדינה עושים סגר על הערים החרדיות בגלל רן סער.
לא שהוא בסדר, אבל יש קבוצת חרדים שיושבים על עור צבי והם צריכים לעצור את ההסתה

הכל לטובה!!

משתמש פעיל
בודקת, לא לדאוג.
השאלה לא מי צודק,
והאם אסור לומר דעות סותרות.
זכותך להגיד מה שאת חושבת.
השאלה הקשה מה כל כך בוער לך לומר את זה...
מה כל כך מציק לך שאת טורחת שוב ושוב להגיב ההפך ממה שכולם חושבים ואומרים...
באחוזי התגובות באשכול הזה את מדורגת במקום גבוה...
בדרך כלל כשאדם חושב משהו שונה הוא אומר אותו,
ואם הוא נתקל בהתנגדות חריפה הוא יכול שוב להסביר את דעתו,
אבל יש איזה גבול הגיוני...
הכוונה כנראה לבדק בית אישי - אישיותי.
בהצלחה!

MTR

משתמש צעיר
אני חושבת שבמקום לעמוד ולהאשים את כ---ל האחרים בגינוי הציבור, ראוי שהציבור יבדוק במה הוא טעה.
די כבר. מספיק!
כל הזמן 'הציבור'. הציבור ההוא מורכב מאנשים רבים שחלק מזערי מהם לא שמר על ההנחיות. השחרת פני החרדים בימים האחרונים היא תוצאה טבעית של שנת הסתה איומה בעידוד נמרץ של תופעת שנאת עמי הארץ לתלמידי חכמים.
תמיד כדאי לבדוק היכן טעינו, אבל כאן זה פשוט לא מוצדק. תבדקו בעובדות, בלוחות הזמנים בחודש האחרון, בתנאי החיים. יכול להיות שהמקרים שתיארתם באשכולות קודמים ושנרמזים בתגובתכם זו הם נקודתיים וספציפיים. הכללה במקרה זה היא מנוגדת לאמת, כורתת את הענף ויוצרת נזק עצום.
לפעמים, ובמאורע זה ספציפית, האמירה שאמרתם אינה נאורות, אלא הוספת שמן מיותר ושקרי למדורה מסוכנת.
הגיע הזמן להפסיק להסתכל ברגעי משבר על פילוח האוכלוסיה כחרדית מול חילונית, אלא כאנשי שוליים מול האנשים שאינם כאלה, בלי קשר למגזר.

תגובתי

משתמש מקצוען
כשמנכ"ל של חברה או גוף גדול פוגע בטעות או במשתמע בציבור לקוחות גדול - אפילו בציבור לקוחות פוטנציאלי - הדבר הראשון שלשכתו עושה זה להושיב צוות ניהול משברים שינסה לתקן ולשפץ את הרושם ולפייס את אותו ציבור.
הוא רגוע וסומך על סכומי העתק שהוא משלם לחברת הפרסום ולעיתונים שיעשו עבורו את העבודה

שרי ו

משתמש סופר מקצוען
בדיון בכנסת לפני ימים אחדים הגיע מנכ"ל מכבי פרופ' סער עם הצהרה מפתיעה לפיה הוא מעריך: 38% מתושבי בני ברק חולים, כ-75,000 איש.
חולים בקורונה בבני ברק כלי התקורות הכלליים עטו על האמירה כמוצא שלל רב, ונהנו להשחיר ולדבר על הציבור החרדי.
ומהי האמת?
מתברר שרן סער לא חזק בנתונים ומסר נתונים כוזבים ומופרכים אז כך-
הנתונים הם ש38 אחוז מהבדיקות בבני ברק יצאו חיוביות אך לא לשכוח שזה לא מדגם שעשו לתושבי בני ברק אלא מי שנבדק זה בעיקר אנשים עם חום ותסמינים ולא כל תושבי בני ברק-מהי דעתכם?
האם לא נחצה פה קו אדום של השחרת הציבור החרדי לצורך פרסום ורייטינג?
האם לדעתכם לא צריכים אנו לקוחות מכבי ובפרט אלו שגרים מבני ברק תלונה על האמירה המזלזלת ולפחות שיפרסם אמירת התנצלות?

הנה דברים שכתב העיתונאי והיח"צ מנחם גשייד:
מנחם גשייד: אחרי שהמשבר יחלוף, קהל הלקוחות הענק של הציבור החרדי, יעשה חושבים מחדש בכל הקשור ליחסיו, עם אותם מנהלים רפואיים שתמורת תהילה רגעית באולפנים, הטילו רפש, ובעיקר הבהילו את הציבור, זרעו פאניקה והרס, שיקרו באופן הכי מכוער - ייחסו לבני ברק 75,000 חולים.
הוא עשה עוול גדול, וזה בהחלט מצריך מחאה
@GRN
הדיונים על האחריות שלנו כציבור על מה שקרה, הם חשובים, אבל הם ענין נפרד לגמרי.
כבר שמעתי טענה שלא הוגן שחרדים מב"ב עזבו לפני הסגר, כי אולי הם מדביקים.
נו באמת.
זה היה רלוונטי אם קרוב לחצי עיר הייתה חולה, חלילה, אבל לא במצב הנוכחי.
יש כאן מסע הכפשה מחפיר, מצד כמה גורמים. (לא כל החילונים! גם אנחנו לא צריכים ליפול בהכללות חסרות בסיס). ואין שום סיבה לקבל אותו בסלחנות.

סמסונג

משתמש פעיל
הוא רגוע וסומך על סכומי העתק שהוא משלם לחברת הפרסום ולעיתונים שיעשו עבורו את העבודה
עצוב ביותר, אך כ"כ נכון!
עיינו ערך 'אגד' שקיטלגו אותנו כחבורת גנבים עם פלומבה, וכל העיתונים שתקו כמו דג!

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תגובה שכתבתי לפותחת האשכול הזה שכבר ננעל, רלוונטי גם לכאן.
קבלתי במייל מקרוב משפחתי

ביום ששי התפלחתי מגטו וורשא, קרי בני ברק, ונסעתי לים כדי לטבול, אבל לא הצלחתי כי חופי הרצליה לכל האורך היו מלאים במאות מכוניות שבעליהן ירדו לחוף, וקרוונים ניידים של מגורים שבעליהם נוסעים איתם ממקום למקום כי אז אי אפשר לעצור אותם כי זה ביתם. כמו צב.
תבין לבד שאחרי שהשתחלתי מבין מחסומי בני ברק והסרטים האדומים של הגטו ששמור באלף חיילים ושוטרים וששים מחסומים, אז עד להרצליה וחזור ולאורך כל החופים לא ראיתי שוטר אחד...
כולם היו בבני ברק לחסום, ובתוך העיר גם מאות מג"בניקים ושוטרים כדי לעצור ולקנוס מי שבלי מסכה ומי שזז מטר מהבית...
כמובן שבהרצליה לא ראיתי אחד עם מסכה ...
רק ראיתי אנשים רצים רחוק מביתם בוודאות כי הם רצו חצי קילומטר מהבית הכי קרוב...
בבקשה אל תשאל איך הגעתי לשם.
גם כשהיינו אשתי ואני ביום ששי בפתח תקוה לסידור כלשהו שקבלנו עליו אישור יציאה מהגטו, מקצין משטרה,
לא ראינו ניידת אחת מרגע שיצאנו מבני ברק ועד שחזרנו ואפילו עשינו הליכה באחת משכונות העיר חופשי חופשי...
באין מטריד....
לא קראתי את כל האשכול אבל מהי ההשוואה המטופשת בינינו לבין אחינו התועים, הוא גם מחלל שבת לא מכשיר את ביתו לפסח, אוכל טרף ולא מקפיד על קלה כבחמורה למרות שהוא חייב בזה, אז שמירת הנפש?
זה מה שאתם מצפים?

אנחנו אדוקים מחמירים, מחמירים בשמירת הנפש יותר מרוב המצוות ולכן כשלא עשינו זאת נשלחה אלינו סיעתא דשמיא לשמור עלינו.
מרגיז אתכם למה אצלם אין סגרים, זו שאלה אחרת אבל לכן להקל ראש?

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
בלת"ק

רק אני לא הבנתי משהו פשוט,
להעריך שיש בבני ברק יותר חולים מהאמת בטעות זו הסתה?

נניח,
לומר שברמת גן יש את מספר קווי התחבורה הגדול ביותר ,
או שבירושלים יש הכי קצת חולי קורונה,
שבתל אביב יש פחות חובשי משקפיים,
או שבאמריקה יש את הריכוז הגדול ביותר של עשירים ,
זו הסתה?

זו בסך הכל עובדה שהוא ניסה להעריך , לא בהצלחה,
אבל גם אם כן וגם אם לא אני לא מבינה למה זה מעליב, במחילה
הפרשנות היא על דעתכם בלבד....

• תודה
Reactions: GRN

אף פעם לא מאוחר מדי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
השאלה לא מי צודק,
והאם אסור לומר דעות סותרות.
זכותך להגיד מה שאת חושבת.
השאלה הקשה מה כל כך בוער לך לומר את זה...
מה כל כך מציק לך שאת טורחת שוב ושוב להגיב ההפך ממה שכולם חושבים ואומרים...
באחוזי התגובות באשכול הזה את מדורגת במקום גבוה...
בדרך כלל כשאדם חושב משהו שונה הוא אומר אותו,
ואם הוא נתקל בהתנגדות חריפה הוא יכול שוב להסביר את דעתו,
אבל יש איזה גבול הגיוני...
הכוונה כנראה לבדק בית אישי - אישיותי.
בהצלחה!
צודק לגמרי !
הוא עברה לגמרי את גבול הטעם הטוב.

rrrry

משתמש מקצוען
לא חושב שקודקודי המדינה עושים סגר על הערים החרדיות בגלל רן סער.
לא שהוא בסדר, אבל יש קבוצת חרדים שיושבים על עור צבי והם צריכים לעצור את ההסתה
אני לא חושב שיש מה לדרוש מחברי הכנסת שלנו כי ברגע שהם יעשו משהו נגד ערוץ 2 תוך יומיים יתפרסם נגדם תחקיר
והם עוד יישבו בכלא על זה

רינהרינה

משתמש מקצוען
בלת"ק

רק אני לא הבנתי משהו פשוט,
להעריך שיש בבני ברק יותר חולים מהאמת בטעות זו הסתה?

נניח,
לומר שברמת גן יש את מספר קווי התחבורה הגדול ביותר ,
או שבירושלים יש הכי קצת חולי קורונה,
שבתל אביב יש פחות חובשי משקפיים,
או שבאמריקה יש את הריכוז הגדול ביותר של עשירים ,
זו הסתה?

זו בסך הכל עובדה שהוא ניסה להעריך , לא בהצלחה,
אבל גם אם כן וגם אם לא אני לא מבינה למה זה מעליב, במחילה
הפרשנות היא על דעתכם בלבד....
את כנראה לא מעודכנת מה הנושא המדובר בימים האחרונים בתקשורת הכללית ולכן את לא מבינה עד כמה זו הסתה.
אבל כן, בכלי התקשורת מדברים על כך שברגע שלחילונים לא תהינה מספיק מכונות הנשמה כי הן תהיינה תפוסות ע"י החרדים תפרוץ מלחמת אחים.

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
וזה הטקסט שלי:
שלום רב.
אני וילדי לקוחות של מכבי, בבני ברק.
ואני מוחה נמרצות על השחרת הציבור החרדי, שנעשתה בידי מנכ"ל מכבי, רן סער.

כבני ברקית, אני וילדיי לא יוצאים מהבית מאז צאת ההנחיות, וכמוני-כל מי שאני מכירה.
לעומת זאת, אני מכירה כאלה שביקשו להיבדק בגין הימצאות עם חולה מאומת, (לפני שידע כי היה בקרבת חולה מאומת אחר...) אבל עד שלא הפעילו פרוטקציה עם מנכ"ל מד'א בכבודו ובעצמו-לא קיבלו בדיקה, וזאת למרות שלל רכיבי סיכון....
אני שומעת על אנשים שהתגלו כחיוביים ומתכננים להתפנות!
אולם רן סער הנכבד בחר להביט דווקא על הבודדים שלא מעוניינים (כאילו שאם היו מעוניינים היה עוזר להם...), והציג בפני וועדת הכנסת נתונים מעוותים בתכלית!!
מ900 חולים הוא הפך את עירנו לבעלת 75000 חולים, דבר שגרר הסתה חמורה והתייחסות ממשלתית לא מידתית ולא יעילה.

אני דורשת את התפטרותו המיידית של רן סער מניהולה של הקופה המעוניינת להמשיך להיות הקופה המובילה בעיר המושמצת על ידו.

בשורות טובות!
שלחתי.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה