אשמח לקבל המלצות ומחירים. תודה!
לא לקנות בלי לבדוק בפועל כל אחד נוח לו סוג אחר כמובן שיש המווון רמות ומחיריםאשמח לקבל המלצות ומחירים. תודה!
אשמח לקבל המלצות ומחירים. תודה!
מסכים על כל מילהמכיוון שאנחנו מתחילים להזדקן קנינו מזרונים קשיחים מאד יחסית, עבים ונוחים. הבעיות והכאבים שלנו נעלמו ב"ה. לא זוכרת החברה אבל עלו כ 900 ש"ח לאחד. אין לנו נסיון רב איתם, רק כשנה.
אחרי המאות שנמכרו בפרוג בקבוצות הקודמות... זה אומר משולא לקנות בלי לבדוק בפועל כל אחד נוח לו סוג אחר כמובן שיש המווון רמות ומחירים
מציע ללכת לחנות ולשבת עליהם וכו' ולראות בפועל.אחרי המאות שנמכרו בפרוג בקבוצות הקודמות... זה אומר משו
נ.ב. יש אפשרות לניסיון ל30 לילות.
אה וזה רחוק מלהיות מזרון של 900 ש"ח
רק הנחתי כאן
זו המלצתי!
זה שקנו מאות לא אומר כלום רק אומר שזה לא זבל.אחרי המאות שנמכרו בפרוג בקבוצות הקודמות... זה אומר משו
נ.ב. יש אפשרות לניסיון ל30 לילות.
אה וזה רחוק מלהיות מזרון של 900 ש"ח
רק הנחתי כאן
זו המלצתי!
מאיפה הביטחון?
אשמח אם תכתבי לי במה המזרון הזה יותר טוב מפולירון? או מכל מזרון ספוג אחר שמיוצר באותו מקום?עשינו מחקר מעמיק בנושא, ואז בחרנו חברה, לא הפוך..
אז קצת קצת ידע יש כאן
לא מוכרים ולא בעלי המפעלאשמח אם תכתבי לי במה המזרון הזה יותר טוב מפולירון? או מכל מזרון ספוג אחר שמיוצר באותו מקום?
מחקר בין מוכרים בחנויות פחות מרשים אותי אישית
אם יש מחקר יותר מעמיק אנא תכתבי אותו פה
זה יעזור מאוד מאוד לכולנו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: