תגיד לי, בתור קולט, האם באמת מעניין אתכם מי מגיע, אם חבר הצטרף, או אם יש 2 מזכירים?
או שרק אתה צריך לקבל את החומר ולוודא שהכל תקין וזהו.
כאמור, אני זקוק רק לחומר! מצידי תשלח את זה עם יונת דואר (בליווי חברה, כמובן..)אני הייתי קולט לפני 4 חוד', וזה פשוט לא מעניין שם אף אחד, 'המזכירים' דאגו 'להזכיר' לנו את העניין כשהסבירו למה הם באו לבד וכו'
כדאי לסייג:כאמור, אני זקוק רק לחומר! מצידי תשלח את זה עם יונת דואר (בליווי חברה, כמובן..)
יש מישהו?יש כאן מישהו שגר בבני ברק והוא מזכיר (או חבר ועדה) בתל אביב?
תזכורת: הנץ ב6:27מתארגן מנין שחרית ביום ג'
בשעה 05:40
במודיעין עילית
בחניכי הישיבות
נתיבות המשפט 73
03-5001487למישהו יש טלפון של ועדת דן?
זה באמת מנין תרח, שמיועד בדיוק לשעת הדחק.תזכורת: הנץ ב6:27
למפקחים יש מצלמות גוף כבויות שבמידה ויש אירוע חריג שלדעתם מצריך צילום הם אמורים לפנות לוועדת הבחירות לקבל אישור לצלם ורק אחר כך לצלם, בערך כמו הסכם המעקב אחר יישום מדיניות הסכם הגרעיןבתוך כך, הוועדה צוידה ב-3,000 מצלמות גוף.
המפקחים אמורים לדווח על אירועים חריגים ולתעד אותם, וכן לתעד את ספירת הקולות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: