איך אפשר ליצור קשר??אני מנהל של הבחירות בירושלים למשה ליאון מי שמחפש עבודה יכול ליצור איתי קשר ונסדר לו את העבודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הכתובת מייל אינה חוקית...
אגב אתה מטעם איזה מיפלגה???
איך אפשר ליצור קשר??אני מנהל של הבחירות בירושלים למשה ליאון מי שמחפש עבודה יכול ליצור איתי קשר ונסדר לו את העבודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ברור שכן, שנה שעברה ראיתי איך שולחים מישהו הביתה בגלל שהיה גם חבר ועדה מטעם ש''ס יום לפנילא נועל ולא נעליים
אין להם שום דרך לדעת על זה אא"כ תצהיר על זה...
לא מדוייק.משעה 20:00 ועד שהקלפי האחרונה נקלטת
יו"ר/חבר וועדה אינו יכול לסיים ב - 22.00, אלא לאחר השלמת ספירת הקולות ותיעודםגובה התשלום יהיה 1,575 ₪ לחבר ועדת קלפי שהועסק במשך כל יום הבחירות, בין השעות 07:00-22:00 איחור או יציאה מוקדמת יפגע ברצף השעות ויהיה זכאי לתשלום חלקי בלבד.
מעבר על תפקוד המזכיר,עד מתי זה בערך? 2 בלילה או אחרי?
מה אופי העבודה?
לכאורה זה עדיף זה יוצא יותר כסף פר שעה, או שאני טועה
לשלב ספירת הקולות?מישהו יכול להחליף אותו בספירה
מקור?לשלב ספירת הקולות?
לא חוקי.
מה אם ההדרכות של היום?מחר ההדרכות בוטלו בכל הארץ
הבה ונחשוב. ישראל קוברת את מתיה ובעיצומה של מלחמה. אין בית אשר אין בו מת או קרוב משפחה שנעקד ונטבח באכזריות על קידוש השם. האם יקיימו הדרכות לבחירות מקומיות שלא עתידות להתקיים בקרוב?מה אם ההדרכות של היום?
יש למי לפנות?
לא כהל ימשיך מהמקום שבו נעצרומישהו יודע האם יתחילו את כל התהליך מחדש?
או שמי שכבר עשה את כל השלבים כולל הדרכה לא יצטרך לעשות כלום?
תודה
בשורות טובות
זו פרנסה של אנשים!!!!הבה ונחשוב. ישראל קוברת את מתיה ובעיצומה של מלחמה. אין בית אשר אין בו מת או קרוב משפחה שנעקד ונטבח באכזריות על קידוש השם. האם יקיימו הדרכות לבחירות מקומיות שלא עתידות להתקיים בקרוב?
האם זה מה שאמור לעניין אותנו כרגע??
ההתקפה אינה אישית אלא על הרוח בהרבה אשכולות איזוטריים בפורום כרגע. זוטי זוטות מבלי להסתכל על התמונה הגדולה.
זו אינה דרכה של תורה.
בשורות טובות
זה נכון אבל ברור שאין שום הדרכותזו פרנסה של אנשים!!!!
עם כל הצער, אנשים צריכים לחיות, בן אדם בנה על 2000 שקל להחזיר חובות ועכשין אין לו, יש באא"ר אשכולות רבים שצריכים את התגובה שלך קודם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: