לאיפה הזימון אמור להגיע? למייל?האם יש משהו שכבר קיבל זימון להדרכה פרונטלית בבני ברק ?
או שנדרש להכנס לאתר ולראות? / לבחור מועד?
לאיפה הזימון אמור להגיע? למייל?האם יש משהו שכבר קיבל זימון להדרכה פרונטלית בבני ברק ?
במייל. הגיע עכשו.לאיפה הזימון אמור להגיע? למייל?
או שנדרש להכנס לאתר ולראות? / לבחור מועד?
ההדרכה בביה"ס מרכז, רחוב רמבם.במייל. הגיע עכשו.
מישהו יודע אם ההדרכה בהפרדה?ההדרכה בביה"ס מרכז, רחוב רמבם.
תמיד היה ללא הפרדהמישהו יודע אם ההדרכה בהפרדה?
בבני ברק כן
עברתי בלי טופס ציון בבני ברק.
עכשיו כבר אפשר.נשלח אליי מייל עם קישור לבצע הדרכה בירושלים אך לא ניתן לבחור תאריכים, ידוע משהו?
ניתן להגיע בכל טווח הזמןקיבלתי זימון לראיון באשדוד (בהודעה קולית) היום או מחר בין 3 ל-6 אחה"צ.
האם צריך לקבוע תור או שניתן להגיע בכל טווח הזמן הזה?
במייל. הגיע עכשו.
שלום רב
על מנת שתוכלו לעבוד כמזכירים ביום הבחירות, הנכם נדרשים לעבור בהצלחה הדרכת מזכירי קלפיות.
משך ההדרכה הנו 4 שעות סה"כ, 3 שעות הדרכה ושעת מבחן. על מנת לעבור את ההדרכה בהצלחה, עליכם לעמוד בשני תנאים: נוכחות מלאה לאורך כל ההכשרה ומעבר מבחן הסמכה בציון 75 ומעלה.
בכפתור הבא תדרשו לבחור מועד לביצוע ההכשרה.
אנא שימו לב,
את ההדרכה יוכל לבצע רק מי שנרשם להדרכה בכפתור המצורף בלבד, כל הרשמה אחרת שנערכה עד כה, אינה תקפה.
הרישום להדרכה הנו על פי הרשות בה אתם עתידים לעבוד ביום הבחירות,
לבקשות מיוחדות בנושא, או אם הנכם זקוקים להתאמת נגישות בכיתת הלמידה אנא פנו לרכז המחוזי מטעם ג'ון ברייס, במייל המצורף מטה.
בכל שאלה הנוגעת לנושא ההדרכה, אתם מוזמנים לפנות לנציגות ג'ון ברייס במחוזכם ענבר דותן <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
בנושאים שקשורים לשיבוץ בקלפי ביום הבחירות או תשלום, אנא פנו למנהל הבחירות ברשות בה הנכם מועמדים לעבוד.
בברכה ובהצלחה,
אתם מדברים על בני ברקההדרכה בביה"ס מרכז, רחוב רמבם.
מוזר שיש רק 2 מועדים
בני ברק.אתם מדברים על בני ברק
אם כן באיזה יום היה הראיון שלכם
כי לי היה ראיון ביום ראשון ולא קיבלתי כלום
וזה מה שכתוב לי באתר
צפה בקובץ המצורף 1458014
אוקיי מצאתי זה הגיע לי לעידכוניםבני ברק.
ביום ראשון היה הראיון
אז למה לי נתנו לבחור רק יומיים בשבוע הבא?ההרשמה להדרכות בירושלים נפתחה.
ההדרכות בבי"ס זיו - מול יד שרה, צמוד לרק"ל יפה נוף.
אולי יש עוד מקומות, בכל אופן זה מה שאני קיבלתי.
יש בצום גדליה, יומיים אח"כ, ועוד 3 ימים בביה"ז שאחרי סוכות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: