אל תחשבי שכאן הגאונים היחידים.....וואהו, אז החבר'ה כאן שהדליפו אשמים בהורדת האתר?
אל תחשבי שכאן הגאונים היחידים.....וואהו, אז החבר'ה כאן שהדליפו אשמים בהורדת האתר?
התשלום ברוטו הוא 2,868ב 200 ש"ח
מוקד מענה ממשלתי מרכזי1299לא הצלחתי ליכנס לסיסמה במערכת הזיהוי הממשלתית כנראה לפני 5 שנים מישהו עשה לי סיסמה אם מספר טלפון לא ידוע וכן כתובת מייל יש תיקווה?(לא הצלחתי גם בשכחתי סיסמה)
גם אנינרשמתי ולא שלחו כלום מישהו יודע למה
תודה זה מה שעשיתי וביקשו לשלוח ת.ז וספח למייל ויאפסו את זה. תודה רבה.מוקד מענה ממשלתי מרכזי1299
טלפון למתקשרים מחו"ל972-8-6863100
פקס08-6261666
מענה טלפוניימים א' עד ה' בין השעות 8:00 ל- 19:00. בערבי חגים בין השעות 8:00-12:30 ובחול המועד בין השעות 8:00-17:00
שפות מענהעברית, ערבית, אנגלית ורוסית
גם אני קיבלתי לא נראה לי שצריךקיבלתי הודעה כזו האם זה אומר שאני אמור לעשות את הלומדה שוב ?
שלום רב,
נשלח אליך מייל רישום למערכת הלמידה לתפקיד מזכיר קלפי בבחירות, יש להיכנס למערכת ולסיים את ביצוע הלומדה ומבחן הסף בשבוע הקרוב ולא יאוחר מתאריך 08/08/2023.
יש להקפיד על טוהר הבחינה וביצוע באופן עצמאי – המערכת מנטרת את ביצוע המבחן, מועמד אשר ימצא שמפר כללי טוהר הבחינה מועמדותו תיפסל.
להלן קישור למערכת בלוסום:https://blossom.moin.gov.il
לנוחיותך, מצורף קישור לסרטון המפרט את שלבי ההתחברות למערכת בלוסום:
https://www.youtube.com/watch?v=UDtt8zQ-B0g&feature=youtu.be
היחידה לפיקוח ארצי על הבחירות | משרד הפנים
שם משתמש: המייל שאיתו נרשמת.מה אני כותבת בסיסמה??
לא מתחבר לי עם הסיסמא הנ’’ל
יש עוד מישהו שלא מצליח להתחבר?
תנסה דרך שכחתי סיסמאלא מתחבר לי עם הסיסמא הנ’’ל
יש עוד מישהו שלא מצליח להתחבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: