לאכתבו לי במייל- 'מזכיר רזרבי'
זה אומר מזכיר שני?
אפשר לבקש לא בטוח שהתייחסומישהו יודע האם אפשר לבקש שישנו את מקום השיבוץ ? מעדיף בעיר שאני גר בית שמש ולא ביתר עילית.
או שישלחו אותך רק באמצע היום או בכלל לאכתבו לי במייל- 'מזכיר רזרבי'
זה אומר מזכיר שני?
איך קבלת את זה???כתבו לי במייל- 'מזכיר רזרבי'
זה אומר מזכיר שני?
אמרו לי בועדת רמלוד שהפעם שינו את זה ומזכיר רזרבי שבסוף לא יעבודאיך קבלת את זה???
(פעם שמו אותי קולט רזרבי. עבדתי "מאד" קשה בבית, והכסף נכנס לחשבון...)
לא יודע אם זה יעזור לך אבל אני מפקח באזור עמק יזראל ולא באתי להדרכה וכנראה בגלל שחסר להם מפקחים הזמינו אותי לקבל את החומר הרגיש בלי הדרכה.לצערי לא עברתי את ההדרכה,
אנא יש למישהו רעיון מה אפשר בכל זאת לעבוד ביום הזה?
אולי משקיפים מטעם מפלגות - איך מגיעים לזה?
יש אנשים שסיפרו שהגיעו להדרכה ואחרי 8 דקות היו בחוץ אחרי מבחןלא יודע אם זה יעזור לך אבל אני מפקח באזור עמק יזראל ולא באתי להדרכה וכנראה בגלל שחסר להם מפקחים הזמינו אותי לקבל את החומר הרגיש בלי הדרכה.
כל אחד והחומר הרגיש שלו.?????
מפקח לקבל את החומר הרגיש??
יש לך את המס' שלהם?לא יודע אם זה יעזור לך אבל אני מפקח באזור עמק יזראל ולא באתי להדרכה וכנראה בגלל שחסר להם מפקחים הזמינו אותי לקבל את החומר הרגיש בלי הדרכה.
ובסוף היום בדרך כלל משוחרר.או שישלחו אותך רק באמצע היום או בכלל לא
או על הבוקר או בחלק מהזמן לגבות קלפי מסוים ואחרי זה
קלפי אחר
רֵזֶרְבִי = שָׁמוּר לְמִקְרֵה הַצֹּרֶךְ.
ושכר תקבל רגיל
אם לא החליף מישהו קבוע אז משוחררובסוף היום בדרך כלל משוחרר.
חחח סימן שאתה מזכיר ראשוןעוד מישהו קבל היום הודעות מהמערכת האוטומטית שרוצה לברר כמה כבר הצביעו עד עכשיו?
זה טסטים לקראת יום הבחירותעוד מישהו קבל היום הודעות מהמערכת האוטומטית שרוצה לברר כמה כבר הצביעו עד עכשיו?
חבר קיבל מועדת נתניהעוד מישהו קבל היום הודעות מהמערכת האוטומטית שרוצה לברר כמה כבר הצביעו עד עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: