אצלנו בהדרכה היה האחראי על בני ברק הועדת דן ואמר בצורה חד משמעית שלא משבצים תושבי בני ברק בבני ברק
ובכל אופן שובצתי בבני ברק
אני גם מבני ברק
ובכל זאת שובצתי בבני ברק.
וכולם צריכים להגיע לקחת את החומר ביום
טלפון מחלקת משאבי אנוש של וועדת דן לבירורים נוספים:למישהו יש מספרים של ועדות אזוריות במרכז, בועדת הבחירות נותנים רק מיילים
אמרו שבוטל קלפיות קורונהאני משובץ בועדת יהודה למזכיר קורונה, אבל לא יכלתי להיות היום בהדרכה, מישהו יודע באיזו ועדה עוד לא היה הדרכת קורונה, עדיף במרכז/ירושלים. זה נורא דחוף. תודה
תעודת זהות לא צריכה תוקףמי שהולך להדרכה יכול לשאול אותם את זה?
נשמח מאוד...
אלף חמש מאות ומשהו .נטומה השכר של מפקח?
כמה ברוטו?אלף חמש מאות ומשהו .נטו
תוסיף 25%,כמה ברוטו?
מי שהולך להדרכה יכול לשאול אותם את זה?
נשמח מאוד...
דרוש מידע - תעודת זהות לא בתוקף, יש בעיה עם זה בבחירות?
דווקא מאד הגיוני. מישהו צועק מס' סידורי 594. האחראי על המחיקות (פעם זה היה יו"ר - ילד בן 22 =שלא עובר הדרכה רצינית= שחבר של אבא שלו ראש מטה באיזה עיר) התבלבל ומחק מס' 593.www.prog.co.il
א"א להצביע עם תעודת זהות שרשום בה תוקף והיא לא בתוקףתעודת זהות לא צריכה תוקף
לא נכון. בת.ז. אין שום צורך שתהיה בתוקף.א"א להצביע עם תעודת זהות שרשום בה תוקף והיא לא בתוקף
רק שאין עדיין דבר כזה כי עוד לא עברו מספיק שנים מאז שהתחילו לכתוב תוקף...
לי עבר התוקף.....רק שאין עדיין דבר כזה כי עוד לא עברו מספיק שנים מאז שהתחילו לכתוב תוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: