בפעם שעברה היו שני מזכירים בכל קלפי, בגלל הקורונה, ולכן כמעט כולם התקבלו.יש סוג של ראיון ובסוף כמעט כולם מתקבלים
תחכי עוד תקופה שהתפרסמו הכללים
יהיה פה המון אינפורמציה
הפעם יהיה רק מזכיר אחד, ולדעתי רק מי שיש לו ניסיון קודם יתקבל.
בפעם שעברה היו שני מזכירים בכל קלפי, בגלל הקורונה, ולכן כמעט כולם התקבלו.יש סוג של ראיון ובסוף כמעט כולם מתקבלים
תחכי עוד תקופה שהתפרסמו הכללים
יהיה פה המון אינפורמציה
בועדת יהודה תמיד היה שתיים ובירושלים היה חלק עם שתיים וחלק עם אחד גם לפני הקורונהבפעם שעברה היו שני מזכירים בכל קלפי, בגלל הקורונה, ולכן כמעט כולם התקבלו.
בקלפיות גדולים יש שנייםבפעם שעברה היו שני מזכירים בכל קלפי, בגלל הקורונה, ולכן כמעט כולם התקבלו.
כי זה היה צמוד לבחירות הקודמותבמערכות בחירות קודמות, התקשרו קודם לאלו שהיו מזכירים בעבר.
תקשיב עכשיו זה עובד קבועכי זה היה צמוד לבחירות הקודמות
עכשיו לא בטוח
לא בודקים את זה כך שזה לא רלוונטי,כמה שזכור לי צריך שב3 שנים האחרונות לא עבדת במפלגה. וכיון שבשנים האחרונות יש כל הזמן בחירות אם מישהו היה במערכות הבחירות האחרונות חבר ועדת קלפי/יו"ר/משקיף מטעם מפלגה הוא לא יכול להיות מזכיר.
לאו דוקא יו"ר גם חבר קלפי רגיל זה אותו דבר גם בעבודה וגם במשכורתתדעו שעדיף להיות יושב ראש כי זה כמעט אותה משכורת
מזכיר הוא מטעם המדינה/ועדת הבחירות המרכזית והוא אחראי על כל תפקוד הקלפימה ההבדל בין מזכיר ליו"ר?
מה עדיף?מזכיר הוא מטעם המדינה/ועדת הבחירות המרכזית והוא אחראי על כל תפקוד הקלפי
יו"ר סגנו וחבר הועדה הם מטעם המפלגות והם שם בעיקר כדי לודא שלא יהיו זיופים ולדווח למפלגות שלהם מי כבר הצביע ומי לא כדי שיוכלו לטרטר רק לאנשים שלא הצביעו
יו"ר זה הרבה פחות עבודה וכמעט אותו כסף, אבל מאוד קשה להשיג יו"ר ליום שלם.מה עדיף?
תלוי אם יש קשרים במקומות הנכונים עדיף יו"רמה עדיף?
אם זכור לי נכון הקריטריונים לתפקיד הזה יותר קשוחיםאם כבר דיברו על עדיפות,
חושבני שהג'וב הכי טוב זה ",מפקח טוהר בחירות"
השכר הינו כמעט כמו השכר של מזכיר
אך בלי שום עול ופרצודורה
אותם קריטריונים בדיוק והשכר פחות או יותר אותו דבראם זכור לי נכון הקריטריונים לתפקיד הזה יותר קשוחים
בבחירות האחרונות בכל קלפי ישב מפקח טוהר הבחירות ותפקידו היה לזהות מקרה של הפרה טוהר הבחירות ולצלם אותומפקח טוהר הבחירות זה אומר לעבור ממקום למקום לאורך כל היום ?
נראה לי שאם תספרי להם על התינוק המתוק שמגיע איתך לעבודהיש לי תינוק בן שנה וחצי שאצטרך לקחת אותו איתי בחלק מהיום, לכן מתלבטת איזה תפקיד הכי יזרום טוב עם זה.
נוטה לסדרנית לבינתיים מהבחינה הזו. כשיהיה אינפורמציה אשמח לשמוע איך נרשמים/האם קשה להתקבל וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: