תורידו את המעלות ל 16 ותראו האם זה קורה גם אזהמזגן התחיל להפסיק לקרר אחרי כמה זמן מתחילת הפעולה, ואז האור הירוק מהבהב. ויוצא רק אויר. לאחר כמה זמן שוב מתחיל לקרר והנורה הירוקה נהיית קבועה. וחוזר כך. העניין שאין סיכוי שהוא הגיע לטמפרטורה הרצויה....
מזגן אלקטרה - ישן.
תורידו ל 16
איפה החיישן נמצא?לדעתי החיישן של התרמוסטט זז קצת, והוא מרגיש את זרם האוויר הקר מהר מאוד, ולכן הוא מפסיק לפעול, כי לתחושתו החדר קפוא בעוצמת של 20 מעלות כרגע.
הפיתרון הוא לפתוח את המזגן ולהוציא את המסננת ולהזיז את החיישן שנמצא שם כדי שהוא לא יהיה קרוב לזרם האוויר הקר.
מאחורי המסנן שנשלף.איפה החיישן נמצא?
אוקיי. מה לעשות איתו?מאחורי המסנן שנשלף.
צירפתי תמונה מהחיישן במזגן אצלי בבית (מסומן)
ואם הוא כן זז, אז להזיז אותו למקום גבוה יותר ושלא כנגד חרך היציאה, כדי שלא יחוש מהר באוויר קר / חם ויכבה את המזגן.אוקיי. מה לעשות איתו?
הוא זז. איך שפתחתי נפל הפלסטיק שמחזיק אותו.אם הוא מחובר שם ולא זז - אין לי פתרון...
ואם הוא כן זז, אז להזיז אותו למקום גבוה יותר ושלא כנגד חרך היציאה, כדי שלא יחוש מהר באוויר קר / חם ויכבה את המזגן.
אם אתה יכול להחזיר אותו למקום המקורי - זה הכי טוב.הוא זז. איך שפתחתי נפל הפלסטיק שמחזיק אותו.
אני יכול להזיז את החיישן כהוות נפשי. אבל מה הכוונה למעלה?
אנסה.אם אתה יכול להחזיר אותו למקום המקורי - זה הכי טוב.
אם לא או שאתה לא יודע איפה בדיוק זה היה, אז תנסה להתפיס אותו כמה שיותר רחוק מפתח היציאה של האוויר.
תבורך... תקעתי את החיישן לכיוון למעלה, את האמת הוצאתי אותו דרך הפסים שמעל המזגן. והוא ממש יצא מחוץ למזגן. ופועל כבר מעל 35 דקות ברצף.בהצלחה!
ותעדכן אם זה עזר...
לא נשמע לי שזה הבעיה, כי בדרך כלל אם המדחס לאמצליח לקר אז הוא פשוט מוציא אוויר לא קר,אבל הוא לא נכבה בגלל זה.שוב התחיל ההשהיות התכופות...
חשבתי אולי הבעיה לא בחיישן אלא שהמדחס לא מצליח להתקרר אז הוא מפסיק?
הוא באמת מוציא אויר רק לא קר....לא נשמע לי שזה הבעיה, כי בדרך כלל אם המדחס לאמצליח לקר אז הוא פשוט מוציא אוויר לא קר,אבל הוא לא נכבה בגלל זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: