כן גם אצלנולנו גם היה את הבעיה הזאת
והטכנאי אמר שזה בעיה במצת שמפעיל את המנוע.
כן גם אצלנולנו גם היה את הבעיה הזאת
והטכנאי אמר שזה בעיה במצת שמפעיל את המנוע.
אם הכל פועל כשורה חוץ מחזרת המזגן לפעולה לאחר ניתוק והחזרת הזרם (ע"י שעון שבת) אז קשה לי להאמין שהלך כרטיס.אולי הכרטיס הלך
זה מה שאמר לנו הטכנאיאם הכל פועל כשורה חוץ מחזרת המזגן לפעולה לאחר ניתוק והחזרת הזרם (ע"י שעון שבת) אז קשה לי להאמין שהלך כרטיס.
היה לי lg עם הבעיה שתיארת, הפתרון הוא כמו שכתבו כבר באשכול הזה, לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה במזגן עצמו.גם לי יש בעיה כזו במזגן LG
הפתרון הוא לעשות שעון שבת דרך השלט.
ברוב המזגנים אפשר לעשות שלוש הפעלות.
בדרך כלל זה אמור להספיק, רק שזה עובד רק ל24 שעות הקרובות, ובזמנים שיש חג ושבת צריך להחליט לפני היום השני האם המזגן יהיה דלוק כל היום או כבוי.
לנו בשלט היה אופציה אחת בלבד של הדלקה וכיבויגם לי יש בעיה כזו במזגן LG
הפתרון הוא לעשות שעון שבת דרך השלט.
ברוב המזגנים אפשר לעשות שלוש הפעלות.
בדרך כלל זה אמור להספיק, רק שזה עובד רק ל24 שעות הקרובות, ובזמנים שיש חג ושבת צריך להחליט לפני היום השני האם המזגן יהיה דלוק כל היום או כבוי.
תנסו להפעיל את המזגן באמצעות הכפתור שבמזגן עצמו, ואז לכוין שעון שבת.הלוואי. אצלינו המזגנים ג"כ נכבים ולא נדלקים שוב בשעון שבת.
יש לנו אפשרות אחת, לעשות טיימר נניח לשעתיים מכניסת השת שהמזגן יכבה, ואז ידלק שוב אחר, נניח, שעתיים, ו...ז...ה...ו..., כעת המזגן יפעל עד אחרי שבת. ככה הוא מובנה. ככה אמר לנו המתקין.
יש פתרון?
זה לא הבעיהניסית להחליף שעון שבת??
מעניין לנסות את זה...תנסו להפעיל את המזגן באמצעות הכפתור שבמזגן עצמו,
אלף תודותסליחה על ההקפצה, אבל אנחנו נכנסים ליומיים שצריך מזגן, והטיימר בשלט לא מספיק..
אז ככה,
גם לי הייתה את הבעיה הזאת במזגן אלקטרה
לאחר חפירה ברשת והתייעצות עם טכנאי, הדרך היא פשוטה:
מדליקים את המזגן על קירור 22 מעלות
מחכים שהוא יתחיל לקרר
לוחצים במהירות 10 פעמים על לחצן ה"סליפ" SLEEP בשלט תוך 5 שניות!!
(זה לא קל, צריך כמה נסיונות)
שומעים 3 ציפצופים (מעבר לציפצופי הלחיצה של הסליפ)
ו...
זה הסתדר!!
בהצלחה.
אלף תודות
ניסיתי כבר את כל האפשרויות. טכנאי אמר לי שהבעיה בפיקוד ולא שוה להחליף.
עשיתי בדיוק כמו שכתבת, ועבד.
הצלה ממש.
יישר כח.
יש לנו את הבעיה הזאת במזגן טורנדו, למי יש מידע על איפוס או פתרון אחר לטורנדו?
מצאתם פיתרון???גם אני ממתין לתגובה להודעה האחרונה, מזגן טורנדו.
איש גמזו - איך פתרתם את הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: