כמה מזגנים יש לכם?אנחנו עשינו בבית לפני כ8 שנים 7 מזגנים של טורנדו, ובנתיים ברוך השם טפו טפו חמסה חמסה ללא שום תקלה.
וכמו כן יש לנו כמה מזגנים של תדריאן, וכנ''ל ללא תקלה ברוך השם.
10 מזגנים...כמה מזגנים יש לכם?
לי יש 6 מזגנים.
4 של פמילי.
1 של אמקור.
1 של תדיראן (אלפא)
אם את שואלת אותי מנסיון, להשקיע עוד קצת (אולי לא כל כך קצת, אבל בטווח הרחוק זה שווה) בתדיראן אלפא.
בעיקר בחללים גדולים זה משמעותי.
ועוד משהו חשוב, לקחת מתקין מקצועי ומנוסה, כי הצרות שיש לנו מ2 מזגנים שלא הותקנו מספיק מקצועי לא שוות את החסכון.
עריכה:
את האמקור העברנו מהסלון למטבח לבד, והוא עובד מעולה ו2 מזגני פמילי שילמנו כבר על תיקונים וכאבי ראש יותר ממה שהיינו משלמים בהתחלה למתקין יותר מקצועי ולמזגן יותר איכותי...
יש לכם נסיון איתו ???אבל מי שבאמת רוצה הכי טוב, ושקט לפחות 20 שנה, שיקנה מיצובישי אבל המחיר בהתאם.
בגדול לא שווה קחו גם בחשבון שכל תקלה קטנה חור גדול בכיסיש לכם נסיון איתו ???
אנחנו ממש בהתלבטות לגביו , הוא ממש יקר השאלה אם מצדיק מחיר לא ככ יצא לי לשמוע מידע עליו כי רובם עושים את הסטנדרט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: