ש אלתי טכנאי הוא אומר לי לא לקנותאין תקלות מנסיון של כ13 שנה...
וסתם שתדעו שמתחילת 2025 יהיה רק אינוורטר יהיה כבר אסור למכרו את המזגנים הרגילים
אינוורטר??אין תקלות מנסיון של כ13 שנה...
וסתם שתדעו שמתחילת 2025 יהיה רק אינוורטר יהיה כבר אסור למכרו את המזגנים הרגילים
אכן אינווטרטר...ש אלתי טכנאי הוא אומר לי לא לקנות
אינוורטר??
החל מחודש 6.24 חל איסור חוקי על יבוא מזגני ON/OFF, כך שתוך זמן קצר יחסית המזגנים הישנים יגמרו במחסנים, כך שהדיון הוא לא רלוונטי כ"כ.מבירור על מזגנים אני שומעת הרבה מאוד על המזגני אינוורטר שיש המון תקלות נהרסים מהר מאוד והתיקונים שלהם מאוד יקרים למה אנשים קונים את זה (מה בגלל הפרסומת הבלתי נגמרת על המזגן )באמת מענין
ולכן הדיון מאוד רלוונטיהחל מחודש 6.24 חל איסור חוקי על יבוא מזגני ON/OFF, כך שתוך זמן קצר יחסית המזגנים הישנים יגמרו במחסנים, כך שהדיון הוא לא רלוונטי כ"כ.
אם אתם צריכים עכשיו, אז אכן גם אני שמעתי את זה ממוכר די אמין.ולכן הדיון מאוד רלוונטי
האם להזדרז לקנות מזגן לא אינוורטר או לא
נשמע שגם אתה קצת חדש בתחום...קצת סדר..
רוב המזגני אינוורטר שהיו בארץ בעבר אלו מזגני מיציבושי ועוד חברה אחרת, שניהם יפניות ומצויינות כמעט 0 תקלות לאורך ימים ושנים. מחיר של מזגן אינוורטר עלה יותר מפי 2 ממזגן של חברות אחרות.
בשנה האחרונה הרבה חברות הכניסו מערכת של אינוורטר ואכן יש הרבה מאוד תקלות בסדר גודל שהצוותים של חברות המזגנים לא מצליחים להשתלט.
אכן נותנים 5-7 שנים אחריות אבל המתנה לטכנאי מעל שבועיים לא לעניין.
בנוסף אחרי סיום האחריות, תיקונים של אינוורטר מאוד יקרים (כדוגמת כרטיס חכם שעולה כ2500 שקל)
לאמזגני אינוורטר צריכים פיקוד שבת?
ככה משמרת השבת פרסמה
מחלוקת הפוסקים.מזגני אינוורטר צריכים פיקוד שבת?
תשאלו את רבנים שאינם ממשמרת השבת (הגרמ"ש קליין וכו') ותשמעו את התשובות שלהם...ככה משמרת השבת פרסמה
שבגלל שהנוע מזהה חלון פתוח והוא מגביר את עצמו
מאוד מעניין ש3 טכנאים אמינים וידועים שהתייעצתי איתם לפני התקנת מזגן טענו לי בתוקף שאם יש אפשרות ברור שעדיף לא אינוורטר.נשמע שגם אתה קצת חדש בתחום...
אבל המזגנים האלו אמינים מאד כבר 20 שנה...
הבעיה היא בטכנאים שלצערינו אחוז גדול לא למד אלקטרוניקה והם חושבים על כל תקלה קטנה שצריך להחליף חצי מזגן...
גם אצלי מספר שנים ושימוש דומה, של החברות אלקטרה והאייר.לי יש 3 מזגנים של תדיראן שעובדים 18 שעות ביממה כבר 4 שנים ברציפות בלי תקלות בכלל.
ועוד 3 מזגנים של טורנדו שעובדים 5 שנים לא ברציפות והחלפתי כבר לשתיים מהם במסגרת האחריות כרטיס.
השירות של טורנדו מצויין. הטכנאים הגיעו מאוד מהר, תוך זמן קצר.
אין לי מושג איך השירות של תדיראן כי לא נזקקתי לשירותיהם.
ברמת השימוש שלי, מכיון שהמזגנים מאוד חסכוניים בחשמל, גם אם יש תקלות, אפילו אם צריך להתקין מזגן חדש כל 5 שנים זה יוצא יותר זול מקניה של מזגן רגיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: