אני שואל אם לפי החוק יש איסור כזה ויכולים לקבל קנס?מחר יום הזיכרון לשואה: אסור בחוק לקיים חגיגות ולפתוח חלק מהחנויות, למרות שרבים בציבור החרדי מציינים את השואה בעשרה בטבת “יום הקדיש הכללי” ראוי להזכיר שלא לגרום לחילול ה’ ולערוך אירועי מנגל הנהוגים בבין הזמנים
מתוך המחדש
כן אני מתכוון להיום בלילה!האם הכוונה שגם היום בלילה אסור לעשות מנגל ?
בגלל החוקבגלל חילול השם או בגלל החוק ?
לא מספיק כל החילול ה' משנים קודמות?בגלל החוק
איזה חילול השם יש
למה דווקא היום?
אפשר קצת לכבד לא יקרה כלום...
את מי לכבד כביכול למה לא כי המדינה הציונית והחילונית החליטה ככה?!לא מספיק כל החילול ה' משנים קודמות?
וחוץ מזה למה דווקה בערב?
אולי תתחילו עכשיו ואז מקסימום תגמרו בלילה?
יותר עדיף מלהתחיל בלילה-ערב
לא כתוב שאסוראת מי לכבד כביכול למה לא כי המדינה הציונית והחילונית החליטה ככה?!
וקודם כל תענו לי אם לפי החוק יש איסור
אל תדאג אני יעשה את במקום די שקטלא כתוב שאסור
אבל אתה לא רוצה ששם משפחתך יוכרז בכל אתרי החדשות כ-"חרדי- שחילל את ה'"
ראה ערכים קודמים- גם אז לא היה כתוב שאסור
חילול השם גדוול ולא מתאים לחרדי ביום השואה לעשות מנגל , בטוח לי שסבתא רבה שלך או משהוא מהמשפחה שלך עברו את השואה וזה ממש לא מכבד בכללבגלל החוק
איזה חילול השם יש
חילול השם גדוול ולא מתאים לחרדי ביום השואה לעשות מנגל , בטוח לי שסבתא רבה שלך או משהוא מהמשפחה שלך עברו את השואה וזה ממש לא מכבד בכלל
אני יכבד אותם ביום שכלל החסידים מציינים את יום השואה שזה בעשרה בטבתבכלל לא מתאים....השואה היא דבר כואב לכולנו!, גם אם טכנית אין בתאריך הספציפי הזה משהו מיוחד , היות והוא נקבע ליום הזה , לא ראוי לעשות בו חגיגות
לא מתאים ולא מכבד
אני מחפש באמת תשובה לגבי החוק המדינה זה לא בדיחהאני חושבת שזה עניין של בנאדם לחברו.
וגם, לא נראה לי שאתה מחפש באמת תשובה.
מתוך כל ה365 ימים באותה שנה שאתה מדבר עליה , יש מצווה מיוחדת מבין ה613 לעשות מנגל דווקא ביום זה???אני יכבד אותם ביום שכלל החסידים מציינים את יום השואה שזה בעשרה בטבת
זה בושה בשבילם לכבד אותם ביום שמדינה הציונית והחילונית שאין להם רגש לשום דבר שבקדושה החליטה לציין בשנה יש 365 ימים יש הרבה ימים שאפשר לציין את יום השואה ודווקא לא היום כדי שח"ו לא יהיה לי חלק עם המדינה
אחרי זה שיהיה מקרה שלא יכבדו את החרדיםאני יכבד אותם ביום שכלל החסידים מציינים את יום השואה שזה בעשרה בטבת
זה בושה בשבילם לכבד אותם ביום שמדינה הציונית והחילונית שאין להם רגש לשום דבר שבקדושה החליטה לציין בשנה יש 365 ימים יש הרבה ימים שאפשר לציין את יום השואה ודווקא לא היום כדי שח"ו לא יהיה לי חלק עם המדינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: