זה אי סדרים שהיו ידועים הרבה זמן שם, ולכאורה אפשר את הרוב לסדר עכשיו.זה עוד עדין.
מדובר גם על שיוכים לא נכונים של כספים.
תדמיין שהכניסו לאוריה כספים של מייק.
אוריה השקיע בקרן שנמחקה.
כעת מייק דורש את הכסף.
מה עושים?
זה אי סדרים שהיו ידועים הרבה זמן שם, ולכאורה אפשר את הרוב לסדר עכשיו.זה עוד עדין.
מדובר גם על שיוכים לא נכונים של כספים.
תדמיין שהכניסו לאוריה כספים של מייק.
אוריה השקיע בקרן שנמחקה.
כעת מייק דורש את הכסף.
מה עושים?
אולי לא קראתם מה כתבתי.זה אי סדרים שהיו ידועים הרבה זמן שם, ולכאורה אפשר את הרוב לסדר עכשיו.
אז לסיכום, הכסף של העמית הושקע על שמו, והקרנות נאמנות הלא רווחיות הללו עדיין על שם העמיתים או נמחקו, אז מדוע הקפיאו את הכסף של העמיתים שפעלו בחכמה?בעיקרון כן.
רק פה נטען שסוכנים ורמאים החתימו לקוחות תמימים על השקעות מפוקפקות או שלא מתאימות למשקיעים שאנים כשירים.
הסיבה פשוטה ריצה אל הבנקים לא מועילה אף לרצים.אז לסיכום, הכסף של העמית הושקע על שמו, והקרנות נאמנות הלא רווחיות הללו עדיין על שם העמיתים או נמחקו, אז מדוע הקפיאו את הכסף של העמיתים שפעלו בחכמה?
ראשית כל, לקח המון זמן לקלוט מי שייך למה וכו'.אז לסיכום, הכסף של העמית הושקע על שמו, והקרנות נאמנות הלא רווחיות הללו עדיין על שם העמיתים או נמחקו, אז מדוע הקפיאו את הכסף של העמיתים שפעלו בחכמה?
מה זה קשור לרישום, אוריה הכניס כסף, וסלייס זיכו את חשבון ההשקעות שלו, זהו הם יצאו מהסיפור, מה הקשר אקסלים?ראשית כל, לקח המון זמן לקלוט מי שייך למה וכו'.
טוענים שכל הרישום שם היה חובבני, היה צריך לשבת על אקסלים ולשחזר פעולה אחרי פעולה.
שנית, המטרה העיקרית היא למכור את כל הפעילות לחברה אחרת (הפניקס/כלל/גלובלנט) ואפ אחת לא תסכים לקנות רק את הכסף הטיפש והבעייתי, לכן המנהל המיוחד רוצה למכור את הכל כעסקת חבילה לחברה, ורק אח"כ לשחרר את העמיתים.
שלישית, לא ברור עוד מאיפה יכסו את הבור, היו זמירות שטענו שצריך לעשות תספורת שווה לכל בעלי ההשקעות, אישית אני לא מאמין שבית המשפט יאשר כזה דבר, אבל איש לא יכול לדעת מה באמת המנהל מתכנן.
כי היו טעויות בשיוכים.מה זה קשור לרישום, אוריה הכניס כסף, וסלייס זיכו את חשבון ההשקעות שלו, זהו הם יצאו מהסיפור, מה הקשר אקסלים?
מכיון שהעבירו כספים של אנשים שלא מבינים בהשקעות, מרבית מהכספים בסלייס היו מנוהלים.מה זה קשור לרישום, אוריה הכניס כסף, וסלייס זיכו את חשבון ההשקעות שלו, זהו הם יצאו מהסיפור, מה הקשר אקסלים?
הועברו מיליונים רבים לקרנות חוץ (אחד "המעלות" של IRA זה שניתן להשקיע גם בהשקעות אלטרנטיביות)למשל משקיעים בכמה קרנות נאמנות זרות, שרשמית יכולות להשקיע במיליון דברים.
והכסף אמנם רשום בהם, אבל לא יודעים מה באמת קורה שם.
שלום .לרבים השואלים, מצ"ב נוסח תשובה של חברת אינפיניטי, אחרי תלונה לרשות שוק ההון על עיכוב משמעותי (מעל שנתיים!) של ניוד קופת חיסכון לכל ילד.
מהנוסח נראה שהחוק מחייב אותם אכן לשלם את הפסד התשואה!;
נדגיש כי החברה פועלת על פי הוראות החוק ובוחנת את התשואות בתקופת העיכוב, ואם יימצא כי ישנו
הפרש תשואה בגין תקופת העיכוב, ההפרש יועבר.
מסלול הלכה הוא מסלול 100% מנייתי ודומה במהותו לסיכון מוגבר.שלום וברכה אני ניידתי לאינפנטי מסלול הלכה האם מסלול זה בסיכון מוגבר הוא שהייתי צריכה לבחור מסלול סיכון מוגבר וגם זה בסדר מבחינת הלכה?
מקצועי בלבד אשמח לעזרתך
אני לא יודע מה הטווח שמותר להם לסחוב את זה.שלום .
אנחנו ניידנו אל אינפיניטי גם כמה קופות. לקח להם כ-5 חודשים להשלים את התהליך .[בחצי השני של 2023].
יש דרך כלשהי שהם ישלמו את הפסד התשואה מדובר בלא קצת.
בנוסף אם אני מבינה ממה שכתבת במקרה שביטוח לאומי ישר העביר את רצף ההפקדות אליהם זה שונה מאשר העיכוב היה של ביטוח לאומי?
ואם כן איך אני יכולה לברר מתי התחיל ההפקדות מביטו"ל?
וממש אשמח להבין באמת האם יש לי מה לעשות מולם לגבי הפסד התשואה.
תודה רבה מראש!!!
ראשית תודה.
איך אפשר לדעת מה הטווח שמותר להם לסחוב את הניוד?
אם יש בעיה תפנו בתלונה דרך רשות שוק ההון
ואיזו כשרות כן תהיה ע”ז?עדכון: בכ"ו תמוז תשפ"ד
תוסר כשרות בד"ץ העדה החרדית מכל המסלולים במור!
לעת עתה אין אופק כשרותי.ואיזו כשרות כן תהיה ע”ז?
דיברתי עכשיו עם השירות לקוחות שלהםלעת עתה אין אופק כשרותי.
עדכון: בכ"ו תמוז תשפ"ד
תוסר כשרות בד"ץ העדה החרדית מכל המסלולים במור!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: