תודהיש מורה נהיגה מדהים
קוראים לו רפאל חן המס שלו הוא-0538888874
4-5 חודשיםיש את עליזה.
מומלצת מאד! נהנתי אצלה מאד.
0523646464
מאמינה שלא תהיה לה זמינות מידית
מה הזמינות שלה?בר יצחקי מספר אחד בלי השוואה לאחרות סבלנית ולא צועקת!
לעוד שנה בערךמה הזמינות שלה?
מה הסיפור שלך?עדיין מחפשת...
אכתוב לך את כל הסיפור שלי, שהוא הגילוי נאות:מה הסיפור שלך?
למה את מריצה עכשיו מלא אשכולות ישנים עם ההמלצות עליה?
אולי תוסיפי גילוי נאות?
ואולי תפסיקי להטריל את האתר?
היא מתקתקת שיעורים?אכתוב לך את כל הסיפור שלי, שהוא הגילוי נאות:
הלכתי למורה אחרת, ששמה הופיע באחד האשכולות ,
וחויתי השפלה מזעזעת. היא מהשיעור הראשון הסבירה לי כמה אעשה טובה לכל האנושות כשארד מההגה. כל שיוער היא מצאה לי עוד בעיות: קורדינציה, קשב וריכוז, ראיה, אם היא הייתה אחראית על קצבאות נכות בביטוח לאומי - הייתי מקבלת קצבת ענק!!!
בחסד ה' הגעתי לחנה - שבלי לדבר על הבעיות, ובלי להציף אותן - פשוט פותרת אטותן. אני ב"ה מתקדמת, חווה חויה חיובית, מענגת, וחושבת לעצמי - איזה נס שההיא העיפה אותי!!! נניח שהיתה מצליחה להיות אדיבה כלפי - לא הייתי מקבלת את המקצועיות של חנה! אז כמובן שלא אפרסם את שמה של המורה הראשונה,
אבל היות שיש המון המלצות נלהבות על חנה כאן בפרוג, עם הדגשה שהיא בידני, ראיתי לנכון לשתף שגם תלמידות האוטמט יכולות להנות מחווית למידה ברמה אחרת.
עד כאן הגילוי הנאות.
עניתי לך באשכול אחרהיא מתקתקת שיעורים?
מעבירה מהר לטסטים?
אפשר עוד פרטים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: