אולי בכל זאת....
תודה
מיכל פופרמקפיצה שוב- זה ממש חשוב לי:
אני מחפשת מורת נהיגה בירושלים שיכולה לעבוד מוקדם [כבר מ-6:30 בבוקר] או גם בשעות אחר צהריים- ערב
אני עובדת רוב השבוע ואני יכולה רק ביום חופשי וכולם אומרים לי שזה לא יעיל פעם בשבוע [אפילו שיעור כפול] צריך פעמיים בשבוע [עדיף שיעורים כפולים]
ממש מתוסכלת שלא מוצאת....
אשמח להמלצות ומספרי טלפון בהקדם האפשרי
תודה מראש !!
תנסי ממש לחפור לה,תודה רבה,
אבל שוב מחפשת רק מורה- אשה
ולגבי מיכל לא עונה בכלל, למה?
בהתחלה כדאי שיעור אחד בשבוע, כדי שהמוח יקלוטמקפיצה שוב- זה ממש חשוב לי:
אני מחפשת מורת נהיגה בירושלים שיכולה לעבוד מוקדם [כבר מ-6:30 בבוקר] או גם בשעות אחר צהריים- ערב
אני עובדת רוב השבוע ואני יכולה רק ביום חופשי וכולם אומרים לי שזה לא יעיל פעם בשבוע [אפילו שיעור כפול] צריך פעמיים בשבוע [עדיף שיעורים כפולים]
ממש מתוסכלת שלא מוצאת....
אשמח להמלצות ומספרי טלפון בהקדם האפשרי
תודה מראש !!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: