מורה נהיגה מורי נהיגה: שלומי שמחון, ג'קי פרג'ון, אשמח לחוו"ד מניסיון

סתילה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום וברכה!
אני למדתי אצל שלומי שמחון (054789343)
נהנתי מאד מהיחס, השירות הרבה סבלנות ואנושיות מורה מקצועי ויסודי שיודע להעביר את החומר גם למי שאין לו רקע בכלל ולא נולד עם הגה בידיים...

איש ידע

משתמש רשום
שלום וברכה!
אני למדתי אצל שלומי שמחון (054789343)
נהנתי מאד מהיחס, השירות הרבה סבלנות ואנושיות מורה מקצועי ויסודי שיודע להעביר את החומר גם למי שאין לו רקע בכלל ולא נולד עם הגה בידיים...
הוא עשה לך 5 שיעורים בשבוע?
אם כן איך זה היה?

במה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
ג'קי פרגון מרמלה
הוא טוב רק למי שיודע כבר לנהוג הוא יתקתק
פחות יודע ללמד
הבעיה שרובם צריכים ללמוד קודם
הוא מורה ברמלה?
איך העיר הזו מצד קושי?
מישהו יכול להביא את הטלפון שלו?

יעלזו חסידים

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
טלפון של ג'קי 0522781063
אני למדתי אצלו לפני שנה, מורה פצצה! תקתק שיעורים, חודשיים לימודים וגמרתי!
לא היה לי רקע מוקדם בכלל ובכ"א השיעורים היו טובים מאוד.
העיר עצמה קלה מבחינת הנהיגה, היא די ריקה ולא צפופה במשך היום (בשונה מאוד מעיר חרדית) וקל מאוד ללמוד שם ולעבור בה טסט, הרבה מהחברים שלי (וגם אני) שלמדו אצלו עברו בראשון.

למדן+

משתמש רשום
מומלץ לגמרי אני הגעתי אליו מאפס ממש והוא לימד אותי ממש טוב עד כדי כך שעברתי בזכותו בטסט ראשון
יש לו שיטות מענינות ומגוונות ללמד והוא ממש מורה בכיר {הוא מהיחידים בארץ שמכשיר טסטרים}אחוזי המעבר אצלו בטסט ראשון הוא למעלה מ60% {הממוצא הארצי הוא20%}
חוץ מזה שלומי הוא לא רק מורה הוא גם ממש חבר ואיכפת לו לא פחות מהתלמיד שהתלמיד יצליח זה ממש חווית נהיגה מושלמת
בקיצור מי שמגיע אליו אין מצב שיתחרט

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה