מורה נהיגה מורי נהיגה: שלומי שמחון, ג'קי פרג'ון, אשמח לחוו"ד מניסיון

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מקצועי? יסודי? עם סבלנות? נותן ביטחון?

תודה!
מקצועי (25 שנה) ויסודי לא מוותר על שום פרט.
וכמו שכתבתי, רוב מורי הנהיגה לא מידי אדיבים וסבלניים, אבל לפי מה שאני שומע מאחרים הוא נראה לי בסדר גמור.

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
מקצועי (25 שנה) ויסודי לא מוותר על שום פרט.
וכמו שכתבתי, רוב מורי הנהיגה לא מידי אדיבים וסבלניים, אבל לפי מה שאני שומע מאחרים הוא נראה לי בסדר גמור.
לא מכירה אותו בתור מורה יותר מידי,
מכירים אותו באופן אישי כבנאדם טוב

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
למדתי אצל ג'קי לפני שנה ולא ידעתי קודם איך נוגעים ברכב, והיום אני לדעתי כמובן, נוהג מעולה
אמנם עברתי רק בטסט שלישי, אבל אני עדיין חושב שג'קי הוא מורה מומלץ ממש, הוא פרקטי ומבין לא מתעצבן אבל מסביר כשצריך, אני ממש נהניתי ונסעתי למרחק גדול בשביל להגיע אליו, יש לו גם זמינות גבוהה בשיעורים, ושיערוים כפולים ומשולשים מה שבדורינו כמעט ולא קיים.
אדם חרדי, בלי סמארטפון, או בקיצור בנסיעה הוא מרוכז בנהיגה שלך לא במכשיר.
בכל הנושא של לימוד נהיגה אין כללים, בסוף זה לשבת עם מורה ברכב סגור 20 ומשהו שעות
לכל בן אדם יש טאצ' שונה והיחיד לא יכול ללמד על הכלל

ליבילי

משתמש רשום
אני למדתי אצל שלומי שמחון- ממש ממליצה עליו.
קודם כל בנאדם אנושי. מאוד סבלני, יודע אפילו לפרגן ולהחמיא (בשונה מרוב מורי הנהיגה שבטוחים שבדרך הטובה ביותר ללמד היא בעזרת צעקות, הערות ואפשר גם קללות)
מאוד משקיע בלמידה ובהסברה.
בקיצור- ממש מומלץ

אפרת -

משתמש רשום
אני למדתי אצל שלומי שמחון- ממש ממליצה עליו.
קודם כל בנאדם אנושי. מאוד סבלני, יודע אפילו לפרגן ולהחמיא (בשונה מרוב מורי הנהיגה שבטוחים שבדרך הטובה ביותר ללמד היא בעזרת צעקות, הערות ואפשר גם קללות)
מאוד משקיע בלמידה ובהסברה.
בקיצור- ממש מומלץ

תודה

יש אפשרות ליצור אתך קשר לשאלת קצרה?

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ג'קי פרגון מרמלה
הוא טוב רק למי שיודע כבר לנהוג הוא יתקתק
פחות יודע ללמד
הבעיה שרובם צריכים ללמוד קודם
אני למדתי אצל ג'קי לאחרונה, ודווקא לדעתי הוא מלמד ממש טוב (הגעתי אליו מאפס).
ובאמת הוא מהבודדים, אולי היחיד, שתאורטית נותן לעשות שיעורים כפולים/משולשים ואפי' 4 שיעורים כל יום כמעט!
אדם חרדי, בלי סמארטפון, או בקיצור בנסיעה הוא מרוכז בנהיגה שלך לא במכשיר.
רק שיש לו s.m.s בסמסונג אברכים שלו, מה שמוציא לו את הריכוז כמעט כמו בווטסאפ';)

אחד שחושב

משתמש פעיל
אני למדתי אצל ג'קי לפני כשנתיים יחד עם חברים, הוא אדיב סבלני, נתן לי ביטחון עצמי על הכביש מה שהמורה הראשון שלי לא נתן לי, ובכלל לא היה שקוע בטלפון אלא איתי לגמרי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה