התייעצות מורה נהיגה

משה 10

משתמש צעיר
למדתי נהיגה במשך כ 40 שיעורים, לא ידעתי על חיסרון מסוים שאמור לעכב אותי מלעבור טסט, וגם המורה לא העיר לי על משהו מסוים,

לאחר שעשיתי כמה טסטים ולא עברתי הבנתי שיש לי קושי מסוים - חרדה מסוימת מהכביש, ומלעשות תאונות,

מכמה סיבות טכניות אני ממש חייב כן להתקדם להוציא רישיון,

השאלה אם יש מישהו שיש לו ניסיון בעניין ומכיר מורה שיודע או מומחה, בקושי הזה ספציפית, למתקשים, אני גר במודיעין עילית,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור בהפניה טובה, או עצה אחרת.

תודה רבה,

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
למדתי נהיגה במשך כ 40 שיעורים, לא ידעתי על חיסרון מסוים שאמור לעכב אותי מלעבור טסט, וגם המורה לא העיר לי על משהו מסוים,

לאחר שעשיתי כמה טסטים ולא עברתי הבנתי שיש לי קושי מסוים - חרדה מסוימת מהכביש, ומלעשות תאונות,

מכמה סיבות טכניות אני ממש חייב כן להתקדם להוציא רישיון,

השאלה אם יש מישהו שיש לו ניסיון בעניין ומכיר מורה שיודע או מומחה, בקושי הזה ספציפית, למתקשים, אני גר במודיעין עילית,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור בהפניה טובה, או עצה אחרת.

תודה רבה,
חרדת תאונות או חרדת בחינות?
גם בשיעורים אתה נוהג גרוע?

משה 10

משתמש צעיר
בשיעורים אני נוהג טוב, היה אפשר לומר שזו חרדת בחינות, (מה עוד שניסיתי פתרונות להרגעת לחצים בבבחינה וזה עבד), אבל האמת שבתוכי רק ליד המורה אני מרגיש (איך שהוא) בטוח לנהוג, אבל אני לא מרגיש בטוח לנהוג לבד,

תודה,

אלע

משתמש רשום
אומרים שההמלצה לזה זה לנהוג לבד
אבל מה לעשות ובד"כ זה לא בטיחותי
אז אפשר פשוט ללכת למקום ללא אנשים עם משהו שיודע לנהוג שיעזור לך שם לקבל את הביטחון עצמי
ואוסיף עוד מילה - צריך הרבה זהירות אבל זה אפשרי

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
אומרים שההמלצה לזה זה לנהוג לבד
אבל מה לעשות ובד"כ זה לא בטיחותי
אז אפשר פשוט ללכת למקום ללא אנשים עם משהו שיודע לנהוג שיעזור לך שם לקבל את הביטחון עצמי
ואוסיף עוד מילה - צריך הרבה זהירות אבל זה אפשרי
לעולם אל תמליץ לאנשים לנהוג בלי ביטוח!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה