יהודית יעל
משתמש רשום
הבנתי לפי תגובות בפורום שהוא אחד עמוסאבי יצחקי הוא תותח למי שכבר יודע לנהוג... והמבין יבין
הבנתי לפי תגובות בפורום שהוא אחד עמוסאבי יצחקי הוא תותח למי שכבר יודע לנהוג... והמבין יבין
רק עכשיו אחזתי...הבנתי לפי תגובות בפורום שהוא אחד עמוס
רפאל חן, בעלי עשה אצלו (אסור לספר כמה שיעורים)האם מישהו יודע על מורה נהיגה באיזור מודיעין רציני שעושה קבלני מחיר עד הרישיון ואפשר לסמוך עליו שהוא יהיה אמין ובאמת יהיה איתך עד הרשיון
ישר כוח
הוא לא פנוי עד אחרי החגיםרפאל חן, בעלי עשה אצלו (אסור לספר כמה שיעורים)
עבר ב"ה טסט שני (אחרי שהראשון סתם נגע בהגה)
0538888874
מאיר חדד מישהו מכיר?
אני רק יודע שהוא מנהל מקצועי בבית ספר רעות.הי
משהו יודע פרטים על מורה נהיגה בשם 'אלכו' בעיר מודיעין?
זאביק הוא תותח על הוא מלמד גם על אוטומט יש לו גי'פ פג'ו חדש אין עליו בעולם עברתי אצלו טסט ראשון ללא שום בעיהאני עברתי למודיעין אחרי סיפור ארוך וכואב בירושלים....
אבי יצחקי לא רצה לקבל תלמידים מירושלים אז הוא הפנה אותי לאחד בשם זאביק, אמנם עברתי אצלו בטסט שלישי אבל אין לי ספק שהוא היה בסדר, הבעיה לא היתה אצלו בכלל,(פעם אחת הייתי אחרי לילה כמעט ללא שינה וכו').
אני נהנתי ממנו מאוד, גוער / מעיר / מחמיא כשצריך וכו'.
נ.ב. כשאני הייתי אצלו (עברתי טסט לפני כשנה) הוא לימד רק על ידני.
ממליץ בחום.
המספר שלו :
0524200666.
בהצלחה.
ולא להתייאש
אני לא מעודכן, אבל כבר לפני 10 שנים הוא היה מאוד מוכר ומומלץ.הי
משהו יודע פרטים על מורה נהיגה בשם 'אלכו' בעיר מודיעין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: