בבית שמש מחכים לגבר 3 חודשים ולאישה שנההקפצה
יש מורה שלוקח מרמת בית שמש א?
לא חשוב לי דווקא מורה טוב...
כן כן, למדתי כבר בירושלים ונשאר לי ממש הישורת האחרונה-וטסט
בבית שמש מחכים לגבר 3 חודשים ולאישה שנההקפצה
יש מורה שלוקח מרמת בית שמש א?
לא חשוב לי דווקא מורה טוב...
כן כן, למדתי כבר בירושלים ונשאר לי ממש הישורת האחרונה-וטסט
אני למדתי אצלו. בהתחלה הוא היה נחמד אח"כ כבר לא סבלני.. אז לא המשכתי אצלו..מישהו מכיר מורה בשם שלומי?
0525086615
אם כבר את נוסעת-ממליצה על אורה נידם במודיעיןהתחלתי אצל מורה פה בבית שמש, לא הייתי מרוצה,
נסעתי לרמלה לשלומי שמחון , עם חברה לשיעור משולש (כל אחת שיעור וחצי)
אנחנו מתלבטות אם הוא לא מידי יסודי, כי אמר שלוקח גם לירושלים, חשוב לנו לסיים את הטסט מהר.
הוא ודאי עדיף מהמורות פה בבית שמש אבל הנסיעות והזמינות של הרכבות יצא לנו 5 שעות...
28 שיעורים + טסט פנימי, כמו שהחק מחייב.קשה המצב פה בבית שמש,
כמה שיעורים עשיתם אצל שלומי שמחון עד הטסט?
יכול להועיל גם ללמוד מהטעות של השנייה ולהכיר את מסלולי הטסט.נסעתי לרמלה לשלומי שמחון , עם חברה לשיעור משולש (כל אחת שיעור וחצי)
הוא מאוד יסודי ומקצועי ובכלל לא מחרטט.אנחנו מתלבטות אם הוא לא מידי יסודי, כי אמר שלוקח גם לירושלים, חשוב לנו לסיים את הטסט מהר.
זה החיסרון ללמוד ברמלה.הוא ודאי עדיף מהמורות פה בבית שמש אבל הנסיעות והזמינות של הרכבות יצא לנו 5 שעות...
לא חושב שכדאי לעבור מורה באמצע לימוד אם אין סיבה אמיתית.אם כבר את נוסעת-ממליצה על אורה נידם במודיעין
אשמח לקבל את המספר של אוסנתמנסיון,תתפסי מקום אצל אוסנת אח"כ תבררי עליה.
מבבררת בשביל חברה איך ענת דהאן?
התפיסת מקום זה התחייבות ?אני מאמינה שכן..
תתפסי מקום לעוד שנה בינתיים תעשי תאוריה..
תאוריה תקפה ל 3 שנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: