לא... רחוק מידיברמת שלמה טוב לך?
איפה הוא גר?מורה מיוחד ומקצועי בירושלים:
054-8456155
מומלץ ביותר!
ירושלים. נערים, בחורים וזקנים.איפה הוא גר?
למי הוא מלמד?
אני יודעת על משהיא. אבל אני לא בטוח אם היא עוד גרה שם. אבל היא מורה מעולה!!!מחפשת מורה לכינור באזור קריית יובל - בית וגן, לילד בן 8.
אשמח לקבל המלצות,
תודה
תודה מצאתי את שאהבה נפשי....אני יודעת על משהיא. אבל אני לא בטוח אם היא עוד גרה שם. אבל היא מורה מעולה!!!
היא מקבלת נראה לי בנים עד גיל 9 אפשר לברר איתה.
לא שאלתי אותה אם היא מסכימה לפרסם את הטלפון ככה שתכתבי לי באישי או את המייל שלך.
לא שמתי לב לתאריךתודה מצאתי את שאהבה נפשי....
יש מצב שהבן שלי לומד אצלה עכשיו, היא אכן לימדה עד גיל 9 אבל עכשיו היא כן מקבלת לאחר היתר מרב שהיא קיבלה.
נראה לי שהיא גם מורה בהר נוף ,
מקסימה ומיוחדת מאוד מאוד!!
איך קוראים לו?ירושלים. נערים, בחורים וזקנים.
תתקשר ותשאל.איך קוראים לו?
חרדי?מורה מיוחד ומקצועי בירושלים:
054-8456155
מומלץ ביותר!
ברור.חרדי?
תתקשרו ותבררו.איפה בירושלים?
מה המחיר בערך לשעה/שיעור?
אפשר את המספר בבקשה?ברמת שלמה טוב לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: