מומלץ לא לעשות לבד. חוץ מהפיענוח הממוחשב יש משמעות להתרשמות במהלך המבדק מהתנהגות הילד.אפשר לעשות מבדק מוקסו דרך האתר של עמותת הביננו
במחיר מאוד זול, עושים את זה מהבית ומקבלים תוצאות מבדק המוקסו תוך כמה שעות מביצוע המבדק
9c93ab72-b0cb-4706-96bf-9f5be09e507a
havinenu.com
נכון שהתוצאות יוצאות בגרף ממוחשב.אני גם התלבטתי האם לנסוע לעשות את זה אצל מאבחן בקליניקה ולשלם עוד כמה מאות שקלים, או פשוט לבצע את המבדק מהבית...
התקשרתי לחברת ניורטק שהם החברה של מבדק המוקסו.!
ושאלתי שני שאלות
1. האם יש הבדל בתוצאות המוקסו איפה שאני עושה את זה, והם אמרו לי שאין כל השפעה של המאבחן על המבדק, ומדובר במבדק ממוחשב במאה אחוז!
2. שאלתי האם אחר המבדק יש השפעה על התוצאות וביד מי זה מפוענח, והם הפתיעו אותי ואמרו שבשונה מבעבר החל משנת 2020 התוצאות של מבדק המוקסו מפוענחים על ידי החברה בצורה ממוחשבת, כך שהנבדק מקבל פלט רחב ומפורט שיוצא על ידי התוכנה של החברה, כך שאין למאבחן שום השפעה על התוצאות וגם לא על הפיענוח.
חיפשתי גם באינטרנט וראיתי שמדובר בפענוח ממוחשב נוח נגיש וזמין, ועל כך החלטתי לבצע את המבדק לבן שלי בבית דרך האתר של הביננו
הייתי מאד מרוצה, קיבלתי מיד התוצאות, והמשכתי לרופא שהתבונן בתוצאות ונתן את ההמלצה שלו.
כמובן כל אחד והעדיפות שלו, יש שירצו דווקא לנסוע ולעשות את המבדק מול מאבחן.
כאמור לי זה מאד עזר שיכלתי לבצע את זה בבית ובמחיר לא יקר.
אני מסכים כל מילה עם הרב אייכלר.תשובתך החמה והמנומקת היטב אכן כתובה בטו"ט. אבל אם אדם עם ידע רב מטפל רגשי m.a. יושב וצופה מהצד. ובפרט שהוא יודע פרק גדול בהפרעת קשו"ר כי זה חלק מהתואר שלו, יש לזה יתרון גדול ושווה לשלם ע"כ. זו דעתי. זכותך לחלוק עלי וזה לגיטימי.
כל מילהאני מסכים כל מילה עם הרב אייכלר.
אבל נכנסת כאן לדיון לנקודה אחרת
והיא; עד כמה המוקסו מדויק
ואם הוא יכול לפספס ילדים וכו'
כל זה לא קשור לתצפית של המאבחן
באינטרנט ראיתי שמוקסו מדיוק רק ב90 אחוז
לכן ברור שהוא יכול לפספס מקרים
ולא ניתן לסמוך רק עליו
ולכן חשוב באמת שאיש מקצוע יבדוק את הילד
ולא רק אבחון ממוחשב!!
וזה באמת נקודה מאד חשובה
אבל היא לא קשורה למי שמתעניין רק בביצוע המוקסו
ורוצה לראות מה תוצאות המבדק
כל הנקודות שציינת באמת מעלה את החשיבות של בדיקת קשב לעומק - ללא קשר למקוסו
וזה משהו שגם המאבחני מוקסו שעברו הכשרה של 6 שעות, לא יודעים באמת לעשות!!!
ובשביל זה חשוב גם לפנות למאבחן טוב או לרופא טוב, ללא שום קשר למוקסו
ואני בטוח שהרב אייכלר עושה את זה בצורה מושלמת!
אבל לדעתי לגבי המוקסו ספציפי לא משנה באיזה צורה אתה מבצע את זה!
כמה עולה אצלו אבחון מוקסו??הרב ישעיה אייכלר (היימשר יוגרמן) מטפל רגשי בכיר. מוסמך לבדיקות מוקסו עם פיענוח מעמיק, והנחיות להמשך. מקבל בבני ברק. לתיאום 0583279212. מומלץ מאוד!
צורף מספר טלפון.כמה עולה אצלו אבחון מוקסו??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: