נכתב ע"י RacheliArt;1083523:אני דווקא אוהבת להיות בבית עם הילדים...לספר סיפורים...
קשה לי להיות שעות ארוכות בביה"כ. (מאז ומתמוד)
זה אומר שאני מוזרה, תגידו? רק אני לא מקטרת על כך שאינני יכולה לבוא לביה"כ??
נכתב ע"י אפרתה;1083513:מה- תגרשי אותם עם כל הפעקלאות?
נכתב ע"י יצירתית;1083573:אולי יצא מהאשכול הזה עוד תועלת...
קורה לי לא פעם שאני צריכה לפסוק לעצמי באמצע תפילה מה לעשות-
מתי מותר לעצור, לעזור, להצביע, להגיד נו או.. או ממש לדבר ואז ולהמשיך ומתי חייבים לגמור קטע
אלו קטעים הכי חשובים שאותם יש להגיד קודם כל(אם יש לדוגמא רק 5-10 דקות להתפלל) ואיך ובאיזה סדר משלימים אח"כ אם יש זמן
מה עושים כשילד נצמד אליך בשמו"ע בקשות ותלונות (שניה קודם היה שקוע במשחק) או עם טיטול מלא (שניה קודם היה ריק)
אולי יש כזה דבר דף הלכות לאמא (כתוב בשפה פשוטה ובלי ר"ת ובלי דברים מיותרים)???
ואם לא אולי מישהו ירים את הכפפה
לא הזוי בכלל. שמעתי את זה במפורש מרב אחר.נכתב ע"י חני 100;1083577:שוב - בשם הרב בויאר - מותר לדבר באמצע התפילה אם הילדים צריכים אותך - בכל מקום בתפילה - הילדים שלך לא מבינים את שפת הסימנים! (ציטוט)
גם בשמו"ע - אם הילד צורח ואין ברירה, להפסיק, לטפל בו ולחזור לשמו"ע.
(נשמע הזוי, אבל זה מה שהוא אמר!)
ואני בבית מתפללת רק כשהילדים הולכים לישון. שאר הזמן נמצאת איתם, אפילו קוראת ספר אבל איתם. קשה לי להתרכז בתפילה כשהם זקוקים לי.נכתב ע"י RacheliArt;1083523:אני דווקא אוהבת להיות בבית עם הילדים...לספר סיפורים...
קשה לי להיות שעות ארוכות בביה"כ. (מאז ומתמוד)
זה אומר שאני מוזרה, תגידו? רק אני לא מקטרת על כך שאינני יכולה לבוא לביה"כ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: