לשוחרי המוקאפים ולכל מאן דבעי, העליתי עכשיו לג'מבו מייל עוד חבילת ענק של עשרות מוקאפים.
קישור להורדה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=624D59704678435A315044464B3342347436653838673D3D
ודאי שלא לשלוח את הכל שוב... הצלחתי להוריד חלק שמשום מה היו עדיין תקפים, בגדול הרוב נמצא בלינקים של האתרים שצורפו?
שוב ממש תודה!!!!!!
הורדתי עכשיו עוד וזה מאגר מדהים מדהים מדהים!!!
נסו להוריד מכאן:יש מצב שאת מעלה שוב אי אפשר להוריד כבר....
אפשר שוב את מוקאף החותמת?
ואגב אני חולה על מוקאפים ועל העיצוב שלהם. אין מילים! אבל מה אני אעשה איתם?
ואיך משנים אם כתוב משהו במוקף, איך משנים מה שכתוב?
ניסיתי אבל אני לא יודעת איך לשנות את הכתב רק...פותחים את קובץ הפוטושופ ומשנים שם מהעיצוב שלהם לעיצוב שלך
תודה רבה!!! לא הכרתי את זה...נסו להוריד מכאן:
https://docs.google.com/document/d/...J2Qh7h_7NCdvxaKJY/edit#heading=h.sp0hcvc42f15
אם הקישור לא עובד, תפנו לניק @PHSelf
אני מכירה את פוטושופ אומנם לא עד הסוף כי אני עדיין באמצע ללמוד אבל אני די מכירה ואני אסביר קצת יותר:תבחרי את הLAYER שאת רוצה לשנות... כל מוקאפ אפשר לשנות אם מכירים PS
את צריכה ללחוץ על ה smart object שנמצא לך ברשימת השכבות, בריבוע הקטן בצד שמאל. זה יפתח לך את הלוגו הקיים שהם הכניסו בתור דוגמא ושם את משתילה איזה לוגו שאת רוצה באיזה כתב שאת רוצה, מוחקת את הלוגו הקיים ואז- לוחצת CRTL+S לשמירה, חוזרת למוקאפ, ושם תראי את הלוגו שלך מושתל בעיצוב שלהם... זה הרעיון של המוקאפ.אני מכירה את פוטושופ אומנם לא עד הסוף כי אני עדיין באמצע ללמוד אבל אני די מכירה ואני אסביר קצת יותר:
אני פותחת את הקובץ ובחלון השכבות יש את השכבות השאלה היא נגיד בחותמת: יש אפשרות לשנות את הכתב של החותמת או שצריך מהתחלה לעשות עם כל האפקטים של הכתב?
ווווווווווווואו הבנתיי וזה באמת מגניב, לא ידעתי את זה תודה רבה!את צריכה ללחוץ על ה smart object שנמצא לך ברשימת השכבות, בריבוע הקטן בצד שמאל. זה יפתח לך את הלוגו הקיים שהם הכניסו בתור דוגמא ושם את משתילה איזה לוגו שאת רוצה באיזה כתב שאת רוצה, מוחקת את הלוגו הקיים ואז- לוחצת CRTL+S לשמירה, חוזרת למוקאפ, ושם תראי את הלוגו שלך מושתל בעיצוב שלהם... זה הרעיון של המוקאפ.
...מקווה שהמגילה היתה מובנת
מקפיצה לתועלת אלו שעדיין לא הורידו.לשוחרי המוקאפים ולכל מאן דבעי, העליתי עכשיו לג'מבו מייל עוד חבילת ענק של עשרות מוקאפים.
קישור להורדה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=624D59704678435A315044464B3342347436653838673D3D
טעימות מהחבילה
צפה בקובץ המצורף 336293
צפה בקובץ המצורף 336292
צפה בקובץ המצורף 336294
צפה בקובץ המצורף 336295
צפה בקובץ המצורף 336296
צפה בקובץ המצורף 336297
צפה בקובץ המצורף 336298
צפה בקובץ המצורף 336299
צפה בקובץ המצורף 336300
צפה בקובץ המצורף 336301
הועלה לגוגל דרייב תהנומקפיצה לתועלת אלו שעדיין לא הורידו.
ביום ראשון רשמית הקובץ נמחק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: