מישהו היה בימים האחרונים ויודע להגיד האם זה נכון? יש שירת נשים?יש קטע קטן עם שירת נשים במקהלה , אלא אם כן זה עבר שינוי בחודש האחרון
מישהו היה בימים האחרונים ויודע להגיד האם זה נכון? יש שירת נשים?יש קטע קטן עם שירת נשים במקהלה , אלא אם כן זה עבר שינוי בחודש האחרון
לא נראה לימישהו היה בימים האחרונים ויודע להגיד האם זה נכון? יש שירת נשים?
אם אין מקום חניה , אפשר להוריד את כולם בטיילת ולחנות יותר רחוק...האם צריך ללכת מרחקים או שהרכב יכול להגיע צמוד למקום הכי קרוב? שואלת לגבי מי שלא יכול ללכת הרבה
אשמח לכל תשובה בענין ממי שהיה בימים האחרונים
מתי עדיף ללכת וכו...
תודה רבה.
אבל ההורדה היא ליד המקום של המופע ? ויש מקום לשבת שם ולצפות? )או שאפשר להביא גם כסא מתקפל)אם אין מקום חניה , אפשר להוריד את כולם בטיילת ולחנות יותר רחוק...
עומדיםאבל ההורדה היא ליד המקום של המופע ? ויש מקום לשבת שם ולצפות? )או שאפשר להביא גם כסא מתקפל)
תודה על כל המידעעומדים
או שיורדים יותר למטה ואז רואים פחות טוב
יש מלא מקום טיילת גדולה...תודה על כל המידע
סליחה על ההצקות
כדאי לבוא מוקדם בשביל לתפוס מקום טוב?
זה שייך ל"עיר דוד" אבל זה יוצא מהטיילת של ארמון הנציב, המחיר 128 ש"ח לאדם.שמעתי שנפתח באזור עיר דוד אומגה מטורפת שעוברת ע"פ תהום
המחיר מאד יקר יסית לתמורה (האומגה משהו כמו דקה והמחיר בערך 150)
היינו שם אתמול
ממש נהננו, מאוד יפה! לא מפחיד.
אין לי מושג לגבי גישה בתח"צ, ברכב היה שווה.
מה לגבי נוכחות בנידודים בטיילת ובפארק החדש? משמעותי לי מאד.....היינו היום ב9:30 - המופע במשך 20 דקות ( הזמנים באתר נכונים)
היה הרבה אנשים ולכן חנינו קצת רחוק...
מופע מהמם !
אני רק ראיתי מופע אורות, ראיתי בעיקר חרדים/ דתיים שם.מה לגבי נוכחות בנידודים בטיילת ובפארק החדש? משמעותי לי מאד.....
יודעת איך מעלית הזמן- על גוף האדם? מבחינת תוכן...לגבי מי ששאל מה עוד יש לעשות באזור
יש את פארק טדי עם מופע מזרקות המים בערבים
יש את הגשר התלוי בגאי בן הינום
עיר דוד עם כל מה שכלול, סגוויי, מופע לילה, פעילויות ביער השלום, מסלול בנקבת המים למעין השילוח וסיורים נוספים. יש גם סיורים יפים במרכז דוידסון צמוד לכותל
בממילא יש את מעלית הזמן וליד זה יש מרכז של משקפות ניצחה הרוח על אושויץ או על עוטף עזה
בשער יפו יש בתקופה זו בד"כ רכבת של סיור בין החומות
קבר דוד המלך כמובן בהר ציון
יש את הכותל
ואם הגענו לכותל יש במנהרות הכותל את כל האטרקציות של הקרן למורשת הכותל - יש סיורים מיוחדים, יש את שרשרת הדורות, משקפות מציאות מדומה לבית המקדש ועוד
ברובע יש את הבית השרוף, מוזיאון חצר הישוב הישן, ואני מאמינה שעוד דברים.. לא זוכרת
בתחנת הרכבת הישנה יש תערוכה של רכבות עכשיו. (קטנה) ויש שם אטרקציות לילדים קטנים. סד"כ בחופש יש עוד אטרקציות גדולות אפשר לבדוק באתר
ואני מצרפת פרסום של משהו שראיתי ויכול להיות מענין באזור הרובע למשפחות עם ילדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: