צודקת, אני עדין בטראומה 'מהסרט רגע אחד ענק' מאז שראיתי אותו, לא רואה סרטים שלה.ר. שיק עלתה רמה? כי הסרטים הקודמים שלה "לנערות בלבד"..
אולי תוציאו לי את זה , היא השתנתה? או עדין נישארה....
צודקת, אני עדין בטראומה 'מהסרט רגע אחד ענק' מאז שראיתי אותו, לא רואה סרטים שלה.ר. שיק עלתה רמה? כי הסרטים הקודמים שלה "לנערות בלבד"..
אפשר להעלות למג'יקוד?פאזל
הייתי שותפה בתהליך העבודה על התסריט ואחר כך אני פחות יודעת מה היה בביצוע... נראה מצויין
מצורף טריילר:
https://drive.google.com/file/d/1Y2wgG7Z1sEO5zAC0VvfCJt6N4JUr4okt/view?usp=drivesdk
יש מצב שאת שולחת לי למייל?דם כחול
לא ראיתי רק מהכירות עם ההפקה וקפיצה לסט צילומים נשמע סרט מצויין!
פאזל
הייתי שותפה בתהליך העבודה על התסריט ואחר כך אני פחות יודעת מה היה בביצוע... נראה מצויין
מצורף טריילר:
https://drive.google.com/file/d/1Y2wgG7Z1sEO5zAC0VvfCJt6N4JUr4okt/view?usp=drivesdk
מדובר על משהו היסטורי או יותר עכשווי?תמרות עשן
הסגנון של פרלשטיין לא השתנה 'סרט אימה נשי'
אבל מסר יפה ושחקניות מצויינות
מומלץ!
המחיר אהמ... פחות פייר בעיניי
60 צהריים ו-70 ערב בירושלים.
ישראל 2018מדובר על משהו היסטורי או יותר עכשווי?
וואוו, הסטוריה רחוקה...ישראל 2018
כן, יש מחר וביום שלישי אם לא טועה...יש משהו בב"ב?
גם אני מאד ממליצה עליו!!!כן, יש מחר וביום שלישי אם לא טועה...
אגב, הסרט ''לא ליפול'' הסרט הכי מטורף שראיתי עד כה, לא המלצתי עליו לכתחילה כי לא נראה לי שיש מישהי שלא ראתה אותו לפחות פעמיים....וגם הוא מחר ומחרתיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: