איך קונים כרטיסים להופעה של פריד ?
זה יפה?הסרט רסיסים בעורך שעתיים ו47 דקות בול...
בדקתי.
מישהו?מישהי יודעת על עוד הקרנות בנתניה וכן מחירים?
תודה!
יש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?לא כרטיסי כניסה היכל ארנה גברים יום חמישי - טיקצ'אק
המעמד העולמי לרגל סיום הדף היומי בהלכה, וששת חלקי המשנה ברורהglatticket.co.il
לא מה שידוע לי.יש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?
יש את חדווה לוי בנתניהיש גם הופעות מוזיקה של שירת נשים בבניני האומה?
מצטרפת לשאלה,מישהי היתה בסרט תכבו את החושך?
ויכולה להגיד איך היה?
הבנתי שזה ממש נמחיק,תגידו, אם אחת שממש מפחדת מהקרנות רוצה ללכת לתכבו את החושך- זה יפחיד אותה או שזה רק מצחיק?? אני ממש אשמח לתשובה מהירה...
גם אני הבנתי ככה.... אבל אני רוצה לשמוע ממישהי שהייתה שם ממש וראתה את זה...הבנתי שזה ממש נמחיק,
בלי פחד בכלל!!!!
תהנו
של מי הסרט הזה?תגידו, אם אחת שממש מפחדת מהקרנות רוצה ללכת לתכבו את החושך- זה יפחיד אותה או שזה רק מצחיק?? אני ממש אשמח לתשובה מהירה...
ר. אליאסשל מי הסרט הזה?
שעתיים ורבע.כן??? לא היית ממליצה??? אני לא מחפשת פחד, אני מחפשת הומור... ועלילה כמובן..... היית ממליצה?? מה האורך שלו??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: