אשמח להצטרף
ולוודא שכולן נשיםלמה לא לפתוח קבוצה סגורה כאן בפרוג?
גם אני רוצה להבין איך אתם מסתדרות עם הלחץ הזה והבעל שלא פוגשים בערב?איך עושים את זה לאורך זמן ללא שנ"צ?
איך מצליחים ללכת לישון בשעה מוקדמת כשיש כ"כ הרבה שמחות ואירועים?
וסתם ככה ביום יום כשהבעל הולך לכולל ערב?
אתן לא מרגישות שאתן כל היום בלחץ מהשינה המוקדמת? (הולכים לאירוע ובורחים ברגע הראשון, נמנעים מיציאות חברתיות וכו)
ממש מסקרן אותי איך מצליחים לעמוד לאורך זמן בכזה אתגר
עבדתי בעבר בבני ברק כשגרתי בירושלים, יצאתי כל יום ב 6 מהבית, קמתי בחמש וחצי, והיה קשה, הסתובבתי כל היום ממוטטת, והייתי רווקה...
באמת מענין אותי לדעת איך מצליחים, לא כשהחיים מכריחים - אלא מבחירה.
איך עושים את זה לאורך זמן ללא שנ"צ?
איך מצליחים ללכת לישון בשעה מוקדמת כשיש כ"כ הרבה שמחות ואירועים?
וסתם ככה ביום יום כשהבעל הולך לכולל ערב?
אתן לא מרגישות שאתן כל היום בלחץ מהשינה המוקדמת? (הולכים לאירוע ובורחים ברגע הראשון, נמנעים מיציאות חברתיות וכו)
ממש מסקרן אותי איך מצליחים לעמוד לאורך זמן בכזה אתגר
עבדתי בעבר בבני ברק כשגרתי בירושלים, יצאתי כל יום ב 6 מהבית, קמתי בחמש וחצי, והיה קשה, הסתובבתי כל היום ממוטטת, והייתי רווקה...
באמת מענין אותי לדעת איך מצליחים, לא כשהחיים מכריחים - אלא מבחירה.
זה לא נראה לי מתאים לכל סוג בית. אם יש הרבה ילדים והבית דורש זה כמעט בלי אפשריגם אני רוצה להבין איך אתם מסתדרות עם הלחץ הזה והבעל שלא פוגשים בערב?
גם זה נגיד, אם אני קמה בחמש אני יכולה להתפלל, לעבוד בשקט על המחשב, וזהו פחות או יותר,בבוקר עושה הכל בחצי מהזמן מרויחה על הדרך זמן לעצמי, הליכה,תפילה מוזיקה
למה ?גם זה נגיד, אם אני קמה בחמש אני יכולה להתפלל, לעבוד בשקט על המחשב, וזהו פחות או יותר,
אם אני אתחיל להסתובב בבית ולבשל או לסדר, הבוקר של שאר בני הבית יתחיל מוקדם יותר...
חשבתי שאצל כולם.למה ?
מתעוררים אצלך מכל רעש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: