הכי קל שבעולם וטעים!!!
וחובה לקרוא את הפוסט..אחרת זה לא זה
http://ss-blo-g.blogspot.co.il/2016/06/blog-post_7.html
צפה בקובץ המצורף 299284
צפה בקובץ המצורף 299285
החומרים:
1. חבילת קצפת ריצ'
6 כפות גדושות ממרח לוטוס (האמת, זה לפי הטעם כמו מלח ופלפל)
אגוזי פקאן מסוכרים--גרוסים.
אופן ההכנה:
מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה.
ממיסים את ממרח הלוטוס.
מוסיפים 3/4 מהכמות (של ממרח הלוטוס) לקצפת בתנועות עטיפה.
מזלפים זילוף גאומטרי מדויק. בקוטר שלא עובר את החצי סנטימטר...
סתם.
לוקחים כפית מניחים בצלחת שיראה גוש גדול ומכוער.
מלמעלה מזלפים את ממרח הלוטוס, פשוט לוקחים מזלג ועושים ווישים באוויר.
-לא אני המלצתי...
מלמעלה מפזרים את האגוזים הטעימים הגרוסים המתפצפצים.
מגישים קר בלבד!
עם כפית.
וחובה לקרוא את הפוסט..אחרת זה לא זה
http://ss-blo-g.blogspot.co.il/2016/06/blog-post_7.html
צפה בקובץ המצורף 299284
צפה בקובץ המצורף 299285
החומרים:
1. חבילת קצפת ריצ'
6 כפות גדושות ממרח לוטוס (האמת, זה לפי הטעם כמו מלח ופלפל)
אגוזי פקאן מסוכרים--גרוסים.
אופן ההכנה:
מקציפים את הריצ' לקצפת יציבה.
ממיסים את ממרח הלוטוס.
מוסיפים 3/4 מהכמות (של ממרח הלוטוס) לקצפת בתנועות עטיפה.
מזלפים זילוף גאומטרי מדויק. בקוטר שלא עובר את החצי סנטימטר...
סתם.
לוקחים כפית מניחים בצלחת שיראה גוש גדול ומכוער.
מלמעלה מזלפים את ממרח הלוטוס, פשוט לוקחים מזלג ועושים ווישים באוויר.
-לא אני המלצתי...
מלמעלה מפזרים את האגוזים הטעימים הגרוסים המתפצפצים.
מגישים קר בלבד!
עם כפית.